Diskuze

Straníci a Ostraváci. Resort kultury začínají obsazovat Zaorálkovi lidé

„Tempo práce, a jak se tu vyřizují některé věci, mě trochu vyděsilo,“ kritizoval po svém nástupu do funkce Lubomír Zaorálek fungování resortu, který převzal po svém stranickém kolegovi Antonínu Staňkovi. Řada jeho kroků jej přitom strašila do konce roku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohužel každý politik zaplevelí úřad svými lidmi, kteří jsou povětšinou zadarmo drazí.

1 0
možnosti

Mluvčí Lagronová. Kolik ministerstev vlastně už vystřídala? Je to taková nesmrtelná teta.

1 0
možnosti

J90a90n 48H39r27a93d

20. 1. 2020 11:57

Jsou-li to tak kvalitní lidi, jaké svého času přitáhl na zamini, takpotěšPánBůh!

1 0
možnosti

Argumentem politiků v takových případech je, že i my všichni ostatní si ve firmě zaměstnáme raději své lidi, které známe, než nějaké cizí, kteří dorazí na konkurz a blýsknou se tam vědomostmi a schopnostmi. Je u lizu, tak tam staví svoje figury. Až vyletí a vezme to jiný politik, udělá totéž. Jim nevadí, že státní parketa není jejich firma, oni to berou v tom smyslu, že je.

1 0
možnosti

K40a71r47e94l 48H46r45u65b77ý

20. 1. 2020 11:27

Nemělo by propuknout něco jako "kauza poslaneckých trafik"? A nebo platí, že co je dovoleno Jovovi, není dovoleno volovi?

0 0
možnosti

Tady to dělali papaláši už za komančů a socani nejsou jiní, ale nejde si říkat, bylo to tak vždycky, musí se na to upozorňovat a bojovat proti tomu.

0 1
možnosti

Je zcela přirozené, že premiér - ministr - kterýkoliv manager, si staví svůj tým. Je to jeho servis, sloužící, aby obstál. Jistě, možno to pojmout jako Jermanová, zakládat i hudební komise za 50. bobů měsíčně a muži dát i osobní auto. Podobně k dokonalosti to již dovedl AB, kdy státní aparát ČR slouží jemu, (viz řeči Dostálové). Pořád dokola i normální, přijde čas - Volby, model uspěje - neuspěje, voliči rozhodnou:-)

2 1
možnosti

Koho jiného, než vlastní lidi by tam měl dát?

2 0
možnosti

Třeba nikoho. Vždyť některým jejich pracovní místa doslova vymýšlí, jen aby si je tam mohl dotáhnout.

2 1
možnosti

Nechci hodnotit Zaorálka, ale může mi někdo jmenovat ministra nebo předsedu vlády, který by si k sobě do funkcí nevzal vlastní lidi a nechal tam všechny z dob svých předchůdců?

10 0
možnosti