To musím zvládnout sám! Soukup je znovu hitem internetových vtípků

  • 258
Ambice Jaromíra Soukupa už nesahají jen k tomu moderovat všechny pořady ve své televizi, nyní chce uspět i jako politik. A tak se ředitel TV Barrandov znovu stal terčem vtipů na sociálních sítích. Po Facebooku i Twitteru začaly kolovat různé grafické koláže i falešné profily jen několik minut poté, co oznámil, že zakládá nové politické hnutí List Jaromíra Soukupa.

Mnozí na internetu naznačují, že ve své nové straně si podobně jako ve své televizní stanici vystačí sám. Stránka Jaromír Soukup mi dal ban se nejspíše inspirovala podobnou stránkou věnovanou hnutí SPD, které je známé blokováním uživatelů na svých facebookových stránkách. 

Jiní se zase obávají, jak dopadne televize Barrandov poté, co se místo moderování všech svých pořadů začne věnovat politické kampani. 

Spekuluje se i tom, zda si Soukup do svých pořadů nebude na politické debaty zvát sám sebe. Čeká nás Duel Jaromíra Soukupa s Jaromírem Soukupem? 

Někteří lidé si možná myslí, že List Jaromíra Soukupa je pouze promyšlená marketingová kampaň na novou značku toaletního papíru. 

 Ruku k dílu přiložil i grafik Tomáš Břínek známý jako TMBK.

Internetoví humoristé po oznámení ředitele TV Barrandov, že zakládá nové politické hnutí, nelenili a hned za něj vytvořili neoficiální facebookové stránky. Na Twitteru lze nalézt kromě oficiálního profilu nalézt dalších pět, které mají za cíl si z něj dělat spíše legraci.

Kromě samotného Soukupa je oblíbený terč vtipů i jeho častý host v několika pořadech na Barrandově Tomio Okamura, ze kterého se ze dne na den stal politický soupeř. Měla by se SPD začít obávat o své voliče? 

Na internetu lze také nalézt názor, že nová strana není nic jiného než další vtip moderátora Kazmy.

16.ledna 2019 v 23:32, příspěvek archivován: 17.ledna 2019 v 10:35

A pak je tu ještě jedna verze... #soukup #jaromirsoukup #kazma #kanal #barrandov #list https://t.co/Qk6HW9dsRr


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video