Diskuze

Léčebné konopí je už legální, přesto zůstává pro pacienty téměř nedostupné

Ačkoli se v Česku využívá konopí k léčbě už od roku 2015, dostává je pouze 249 pacientů. Lékařů, kteří mohou konopí předepsat, sice přibývá, a stejně tak i lékáren, jež ho mohou vydat, stále to však nestačí. Podle kvalifikovaných odhadů odborníků ho potřebují desítky tisíc lidí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

180 g konopí na měsíc. Už chápu ty léčebné účinky.

0 0
možnosti

Jak z nejlevnějšího léku udělat ten skoro nejdražší? když to necháte na státu a jeho úřednících :-P

1 0
možnosti
PR

P10a92v30e39l 50R96u73s

21. 1. 2019 15:11

Nehulím, jen si mažu bolavé kosti a klouby. Na zahradě mi vždy roste pár kytek, protože nejsem ochoten překupníkům platit desetitisíce, když to mohu mít zcela zadarmo.

1 0
možnosti

Doktorka co "upozornila, že na ně může vzniknout závislost" a pak s klidem předepíše opioidy by snad měla vrátit diplom ;-D;-D;-D;-D

6 0
možnosti
OP

Cela kauza léčebné konopí v ČR je bestiální svinstvo. Ať lidé trpí, na nich vůbec nezáleží, záleží pouze a jenom na ziscích farmaceutických firem RvRvRv

3 0
možnosti
DJ

A uz je to tady. "Stat uvazuje, ze bude konpi hradit." Takze se opet udela velky kamaradsoft mezi politiky a zastupci konopnych firem a verejne penize se zase budou sunout do tech spravnych kapes. Namisto uplne proste legalizace. Trava je opravdu srandicka oproti alkoholu a tabaku, ale to by bylo neco pro lidi, ne pro politiky, k tomu je jeste dlouha cesta.

0 0
možnosti

Celý příběh šťastně končí tím, že se všichni čeští licencovaní pěstitelé lékařského konopí stávají součastí holdingu agrofert ;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

★ Klasika kapitalismus...to se přece nepovolovalo kvůli lidem, to se povolovalo kvůli zisku, takže asi tak.......

1 0
možnosti
EH

E67d93u66a73r78d 17H84o27i12s

21. 1. 2019 11:45

můžete uvést jméno té geniální lékařky, která je přesvědčená, že opiáty jsou méně návykové než konopí a že doporučení od kolegy - lékaře je naprosto k ničemu ??

2 0
možnosti
SN

Od legálnosti je stále moc daleko, když to může předepsat jen někdo jen nějaká lékárna vydat, jen tuším jeden distributor na celou ČR a ještě za to chtějí nehorázné peníze.

0 0
možnosti
IP

Legální ještě zdaleka není.

0 0
možnosti