Diskuze

Kubíček by bral klonovaného Urbánka

Jiří Kubíček, ředitel fotbalového klubu SK Sigma Olomouc odpovídal on-line v olomoucké redakci iDNES na otázky čtenářů. Tým, kterému Kubíček velí, obhajuje v první lize třetí místo, když od předkola Ligy mistrů jej před prázdninami dělil jediný bod. I tak bude hrát Olomouc v poháru UEFA. "Z domácí ligy bych chtěl samozřejmě Baroše a třikrát klonovaného Urbánka, ze zahraničí by se mi líbil Jaab Stam z Manchesteru nebo podobný typ," odpověděl Kubíček na otázku, koho by chtěl do mužstva, kdyby si mohl libovolně vybrat.Odpovědi Jiřího Kubíčka najdete ZDE
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiří Matyášek

31. 7. 2001 12:45
perspektivy čs. fotbalu a názor šéfa fotbalové Olomouce
Musí být nutně uvažovaný národní fotbalový stadion v Praze? Co takhle postavit jej pro početnější diváky v Brně nebo v Olomouci a přenést tam i sídlo Českomoravského fotbalového svazu? Nikde v západní Evropě přece není tak samozřejmé, že je všechno v hlavním městě.
0 0
možnosti

hadrava petr

31. 7. 2001 8:32
Sigma-fotbal-stadion-mužstvo
Chci se zeptat zda uvažujete s výstavbou také druhé, stejné otevřené tribuny na stání ze strany hřiště házenkářek Zory, tím by se stadión uzavřel a mohl by se ucházet o jeden z nejkrásnějších u nás. Dále se ptám jestli se vám nezdá zbytečné nakupovat starší i když protřelé hráče zahraniční ligou, a pouštěn mladé a perspektivní hráče na západ od našich hranic, proč je nepustit třeba jen na hostování a pak je třeba i za větší peníz prodat? Děkuji za odpověď.
0 0
možnosti