Diskuze

Vláda nakoupí do rezerv pomůcky za 3,7 miliardy, polovinu chce co nejdřív

Vláda plánuje prostřednictvím Správy státních hmotných rezerv nakoupit do strategických zásob státu pro další možnou krizi miliony ochranných a zdravotnických pomůcek za 3,7 miliardy korun včetně DPH. Nákup rozdělí na dvě fáze, v první nakoupí polovinu celkového množství, aby byla co nejdříve vytvořena „železná zásoba“ těchto prostředků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Jaká bude reálná hodnota tohoto obchodu za 3.7 miliardy?

1 0
možnosti
JZ

Mám toho dost. Osobně jsem z předchozích nákupů neviděl, ani tu slibovanou roušku ve schránce. Tohle je jen další možnost pro Andreje, jak rozfofrovat peníze mezi firmy registrované na dlužníky a podobně. Proboha lidi tento stát je zralý na ozbrojený převrat!!!!

0 2
možnosti
Foto

Naše ministerstva uvažují špatně. Uvažují, za kolik nakoupí NĚCO, namísto aby uvažovali, CO je potřeba nakoupit a pak hledali dodavatele dané kvality za rozumnou cenu. Za pár miliard se dá nakoupit i jedna rouška, když to půjde přes správného bílého koně, že, pane ministře Vojtěchu...

1 0
možnosti
PZ

P67e44t29r 18Z27l10á48m86a75l

18. 5. 2020 15:13

A dodavatel bude Agrofert?

1 1
možnosti
RV

SSHR bude konečně řízena jednak požadavky příslušných ministrů a také vyčleněnými finančními prostředky, takže může konečně provádět výběrová řízení na nákupy zásob. Do teď na to všichni z vysoká kašlali.

0 0
možnosti
TS

Skoro se bojím českých výrobců víc než čínských.

0 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Hlavně, aby jim zbylo dost na další megatunel - Smartwings.

1 1
možnosti
MK

Tak to budou, počítám, aspoň 3 000 000 respirátorů.

0 0
možnosti