Diskuze

Bez vakcíny se viru nezbavíme. I čínská bude kvalitní, míní imunolog Větvička

Státy po celém světě už masivně objednávají vakcínu proti covidu-19 od americké společnosti Pfizer a německé firmy BioNTech. Ostatní vakcíny, včetně ruské či čínské, budou ale stejně efektivní, jen je jejich vývoj pomalejší, uvedl na CNN Prima News v pořadu K Věci moderátorky Petry Vintrové imunolog Václav Větvička.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

DÁTE SI PICHNÚŤ Do TELA "AZBESTOVÚ" VAKCÍNU PROTI KOVIDU OD FIRMY DŽONSN AND DŽONSN?!

Pred pár rokmi J&J uviedla na trh púder pre citlivé časti pre ženy. Mnohé z nich dostali RAKOVINU vaječníkov. Púder od J&J totiž obsahoval AZBEST. (Bol tam náročky, nie náhodou). 10 000-ce súdnych konaní proti J&J v USA o tom svedčí.

Pred 2 mesiacmi médiami preleteli správa, že Džonsn and Džonsn "vstupuje do poslednej fázy" testovania nimi vyvinutej vakcíny proti Kovidu.

Ktorý dobrovoľník, vyznávač západných hodnôt v medicíne sa hlási otestovať si "liek" od mengeleovcov z J&J na vlastnej koži?!

Google: Johnson powder asbestos

0 0
možnosti
Foto

Vědci a lékaři po roce neví čím a jak léčit nemocné, ale přesně ví čím očkovat zdravé. Běžte už s tou propagací očkování někam !

0 0
možnosti

ruská vakcína Sputnik V (Gam-Covid-Vac), tvořená směsí vektorů AD26 a AD5, funguje – vytváří protilátky. Úroveň neutralizujících protilátek po očkování je 1,5krát vyšší než u pacientů, kteří byli nositeli koronaviru. Umožňuje také vytvořit odpověď T-buněk a plnohodnotnou imunitní odpověď, protože je nutná protilátka a buněčně zprostředkovaná imunitní odpověď, aby se zajistilo, že je blokován průnik viru do buňky. Úroveň imunitní odpovědi je dostatečná k tomu, aby reagovala na jakkoliv malou existenci infekce covid-19. Má minimální vedlejší účinky (zvýšenou teplotu a bolestivost v místě vpichu, což je u vakcín běžné – je to spouštění obranného mechanismu, vytvářejícího protilátky). Skončilo třetí stadium jejího testování podle mezinárodních pravidel. Ruské studie jsou veřejné.

A co „VIRUS-TEROR“, se kterým žijeme už pár let, bez toho, aby se vyhlásil lockdown. Bez toho, aby se pracovalo na účinné vakcíně.

0 1
možnosti

P67e47t94r 47H61a86h34n

5. 12. 2020 14:36

Ale žádná sláva, samozřejmě jde o peníze, a vedlejší účinky se budou sbírat měsíce o nasazení, jinak každému jde o provizi z nákupu. Vakcína je naprosto vyzkoušená, jako byl kdysi Contergan...

2 1
možnosti

Bez vakcíny se viru nezbavíme, no nezbavíme se ho ani s vakcínou.

1 2
možnosti

Pokud se vubec necham ockovat tak jedine kvalitni vakcinou, u ktere bude prokazatelna zeme puvodu. Nic z Ruska ani z Ciny. Tyto vakciny nemusi byt kvatni. U nas se propavuji hlavne kvuli ziskum nekterych obchodniku, kteri obchoduji s obema staty.

1 5
možnosti

Krásně vidět jak někomu propaganda totálně zatemní mozek. Každý kdo se aspoň trochu vyzná tak vám řekne že Galmaleyův výzkumný ústav v Moskvě patří mezi nejlepší na světě.

4 1
možnosti

Vláda selhává. Na vakcinaci nejsme připraveni. Pokud nebudou vakcinační centra jako jinde ve světě, tak se u nás potáhne několik let. Je to jako s rouškami na jaře.

2 0
možnosti

A jako že je tady pořád chřipka.... Opět nás jenom oblbuji ten vir už tu zůstane a lidi se s ním naučí žít.

2 8
možnosti

Vaše urážka "oblbují" není na místě. Možná, že "ten vir už tu zůstane", možná tu nezůstane, to dnes nikdo neví, ani Vy. V minulosti byly epidemie, které zabily milióny lidí (mor, cholera, neštovice, španělská chřipka atd.), a už tu nejsou, jejich viry resp. bacily vychcípaly. Klidně by mohl vychcípat i tento koronavirus, a tvrdý měsíční lockdown by to asi dokázal. Přineslo by to ale obrovské ekonomické škody a chtělo by to důsledné dodržování všech opatření, takže se naše společnost touhle cestou nejspíše nevydá.

3 0
možnosti

J60a91n 52M69a30r22e93k

4. 12. 2020 23:31

A za rok tu Čína pošle něco jiného.

6 3
možnosti