Diskuze

Mám toho plné zuby, opozice nemá soudnost, vadí Vojtěchovi politizace covidu

Ministerstvo zdravotnictví ve čtvrtek vládě navrhne, aby se od pondělí dál neuznávaly negativní testy. Jediní, kdo se mohou prokázat PCR budou děti a lidé s první dávkou vakcíny. Současnou covidovou situaci označil ministr Vojtěch za velmi vážnou. Nejde podle něj pouze o počet nakažených, problémem je i to, že se nákaza dostává mezi rizikové skupiny. Vojtěch také kritizoval budoucí vládu za politizaci covidu. „Mám toho plné zuby,“ prohlásil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Před chvílí fiala v rádiu potvrdil že to co říká Vojtěch je pravdou. Téma covidu mělo zůstat co nejvíc apolitické, úplně to samozřejmě nejde, oni ho však využili pro svůj nenávistný politický boj. A nyní uhýbají jak můžou, aby to lidé nepoznali, jenže zde jejich konec této křivé hry vlastně už nastal.

3 0
možnosti
Foto

Obavam se, ze tak snadne to nebude

0 0
možnosti
VM

současná demo-opozice a budoucí vládnoucí slepenec házel celou dobu klacky pod nohy. za nedlouho se tím bordelem, co nadělal bude muset prodrat sam. jsem zvědav na co se bude vymlouvat? pandemický zákon bezzubý a NS odsuzovali. jsem na ně opravdu zvědav.

5 2
možnosti
AP

I když jsem je nevolil, jejich návrhy zatím ok.

0 0
možnosti
MM

Ja bych žádná opatření nedělal. Každý se mohl naočkovat, každý ví, jak se virus přenáší a jak se chránit. Kbyž chceš umřít na Covid, tak si umři

1 1
možnosti
JP

J20a46n 63P41o56k48o21r17n43ý

18. 11. 2021 7:42

Kdyby sebou nevzali někoho dalšího, tak bych souhlasil. A zrovna někdo, kdo covid nemá a zemře na neposkytnutí péče z důvodu vyčerpané kapacity zdravotnického zařízení kvůli němu a jemu podobným.

5 2
možnosti
MP

Opozice? To je teď přece Babiš a jeho ANOfert?

2 3
možnosti

Chapu, jak timto opatrenim chteji srazit ta cisla nove nakazenych. Proste nebudeme uznavat testy a tak se lidi prestanou testovat a cisla hned pujdou dolu. Vojtisku, tohle je na Nobelovku.

4 1
možnosti
PV

Nebo na Darwinovku...

0 0
možnosti
MJ

Negativní testy uznávat nebudou, protože to znamená, že člověk nemá COVID. Ale budou uznávat očkování, protože to znamená, že člověk může mít COVID. To samé je s protilátkami, které za nic na světě uznávat nechce a přitom je to jediná věc, která vás ochrání před COVIDEM.

To prostě nevymyslíš. A za tohle dostane Vojtíšek trafiku ve Finsku? HNUS!!;-O

9 1
možnosti
AP

A ve zdravotnictví budeme uznávat i Ag testy ...

1 0
možnosti
PD

P48e95t80r 92D20o16k49t50o21r

18. 11. 2021 6:54

„Rozjíždí se politické hašteření, mám toho plné zuby,“ dodal ministr zdravotnictví v demisi

Tak ještě chvilku vydržte ministře. 26.11. bude jmenovaná nová vláda a ta kovid zakáže a bude pokoj ;-)

5 1
možnosti
MB

M33a65r56e91k 71B45u63r71s37a

18. 11. 2021 7:25

Tak to budete s novou vládou asi dost zklamán ... Lepší se na to předem připravit ...

3 1
možnosti
JO

A co kdybys dodržoval dohody. Měli jste se sejít dnes ráno i s opozicí a dohodnout společný postup. Tys to ale nevydržel a musels vyhlásit svoje vlastní opatření o půl dne dřív. Tak se nediv.

4 1
možnosti