Diskuze

Téměř každý pátý testovaný má covid, 11 317 testů odhalilo 2 146 případů

Testy v pondělí potvrdily 2 416 nových případů covidu-19, v mezitýdenním srovnání to je pokles o více než třetinu. Nižší byl ale také počet testů. V nemocnicích bylo v pondělí 1 459 pacientů pozitivně testovaných na covid, z toho 65 ve vážném stavu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LL

A že nenapíšete, kolik z nich je očkovaných, když už jste posedlí čísly;-)

0 0
možnosti
FK

V Bostnu už se na pokles akcií farmaceutických firem nemohou dívat. Rozhodli se podpořit firmy vyrábějící vakcíny. Smrtnost jejich nového viru je asi 80%. Nejsem zvědavý jestli, ale kdy se to znovu objeví. Lidi si nedají pokoj. https://www.india.com/news/boston-university-scientists-claim-to-have-developed-new-covid-strain-with-80-kill-rate-top-points-5693114/

0 0
možnosti
FK

A pak se zase na trhu objeví zázračná vakcína, jenže tentokrát bude jistota, že se naočkovat budem muset, abychom přežili a jestli to fakt pomůže to bude jen ve hvězdách. A jak to bude mutovat, to bude také ve hvězdách. Hrát si s tak nebezpečnými věcmi a spoléhat se, že jim to přece z laboratoře nemůže uniknout je naprostá nezodpovědnost...A to nemluvím o tom, že nemohou mít jistotu, že v jejich týmu nemají teroristy...Nikdy si nemůžou být 100% jistí.:-/

0 0
možnosti
MK

11 317 testů odhalilo 2 146 případů. Tak málo, já měl za to že testovat se mají lidé s klinickými příznaky.

0 0
možnosti
PK

Ano, už jen každý pátý, protože právě mohutně ustupuje podzimní vlna a dalšího půl roku tedy nemáte čím obtěžovat. :-P

0 1
možnosti
PB

P38e81t84r 70B68e17r16k84a

18. 10. 2022 10:41

je treba udrzovat paniku

1 0
možnosti
RR

R31a30d13e25k 45R66o25j54í64k

18. 10. 2022 9:04

Buh vi jak to je. Clen rodiny dostal vcera v 9h zpravu "bylo u vas potvrzeno onemocneni covid-19...". V 16h prisla dalsi SMS "...je NEGATIVNI".

A ted si muze clovek vybrat.

1 0
možnosti
DN

Zajímavý to titulek, jako by podíl nakažených mezi těmi co se nechají testovat stoupal....

Přitom v době "stolové hory" apod. byla "pozizivita" testů (navc diagnostických) skoro 30 %.... (to téměř každý pátý bych viděl na nějakých SKORO 20 % - a to ze všech testovaných, nejen poslaných lékařem)

Takže se nám tady zase někdo pokouší STRAŠIT... (a jak jsem viděl ráno v metru docela úspěšně - už se - asi z letnícha hnízdišť - vrátili zobákovci covidhysteričtí)

4 1
možnosti
VS

Ale houby, nesmíte vidět za vším covidhysterii. Prostě si hodně lidí během covidu uvědomilo, že když je jím blbě a jednou třeba MHD za doktorem, tak si vezmou roušku, což 4 roky zpátky u nás nikoho nenapadlo. Na tom nevidím nic špatného, naopak.

2 0
možnosti
VH

Asi chce být zavřený s respirátorem na obličeji do konce života a koukat na svatou bednu.

1 0
možnosti
VH

Toto byla reakce na pana Čiháka. Nevím, proč se to vložilo sem...

0 0
možnosti
VH

Když budete lidi testovat pomocí sekvenování DNA na jakékoliv jiné patogeny (rhinoviry, adenoviry, jiné koronaviry, streptokoky, stafylokoky...), vyrobíte pandemii nebývalých rozměrů během jediného dne. Přičemž většině z nich nebude nic. Ještě před 3 lety se epidemie (pandemie) vyhlašovala při určitých počtech skutečně nemocných s klinickými projevy choroby (např. typicky u chřipky 1 800 nemocných na 100 000 obyvatel).

2 0
možnosti
DT

Čtyři z pěti testovaných nemají covid! A co teprve ti, co jsou prostě jen nachlazení jiným covidovým virem!

My teď například máme všichni "jiný covid" (výrok našeho doktora). Škrábání v krku, bolení hlavy. Někdo jen bolení hlavy. Gratuluju si, protože nás za to nikdo nezavírá doma ani nehoní na vytírání nosu nějak do tramtárie.

10 0
možnosti
MD

Tak slušný člověk se zavře doma sám a neprska viry zbytečně na ostatní.

0 6
možnosti