Diskuze

Více novinářů než matek. Kojit do bank přišla sotva desítka žen

V pondělí dopoledne se některé ženy organizovaně vydaly kojit své ratolesti do poboček Raiffeisenbank. Happeningu v pražské pobočce v paláci Astra se jich zúčastnilo pět, v bance kojily několik minut. Maminky přišly i na pobočku v ulici Česká v Brně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

M81a37r51t75i27n 16G49a48j

22. 4. 2019 14:57

Máme se opravdu velice dobře! Když se denně píše o takových kravinách.R^

0 0
možnosti
JP

Lidi jsou obecně vzato magoři a tak nějak mě nepřekvapuje, že mohou existovat Kojící gorily, Laktační ligy a jiné spolky mírného pokroku v mezích zákona. Co mi ovšem uniká - a na to bych se rád naléhavě zeptal - to žádná z těch dam nemá svůj stálý mužský protějšek, (nechci napsat přímo "manžela", abych nepopudil nějakou další zdejší ligu)? A jestliže ano, pak by mě, vy dotyční pánové, fakt zajímalo, jak to že vaše drahé polovičky mohou dělat takové dryje? Musíte na ně být echt pyšní, že jo?!

4 0
možnosti
SB

Myslím, že jejich polovičky dávno zdrhly, nebo zatím sice ne, ale v tichosti se doma stydí.... pokud jsou tedy normální...

0 0
možnosti
PTD

Kateřina Olivová není úplně nejhezčí žena. Ale Kojící gorila? Takto by o sobě neměla uvažovat.

1 0
možnosti

Tak to je dobrý psycho...

0 0
možnosti
ID

To musel byt kabaret na ktery banka bude dlouho vzpominat. Diskuze zde je take vyzivna. :)

0 0
možnosti
MB

Na květen chystá podobnou akci Liga pro využití robertků

3 0
možnosti
Foto

Pááni, tak tohle video nemá chybu, dlouho jsem se tak nezasmála :) Tenhle kojící batikovaný soubor, to je teda něco". V tramvaji nebo v metru jsem měla pocit, že to lidem vadí". Není možná..přeci každému to musí připadat tak sladce přirozené a nesmí být ani trošičku na rozpacích. Závěr: "Klienty banky jsme obsloužili v druhém patře, aby maminky mohly v klidu kojit". Rajfka od včera zřídila celé jedno patro kojícím klientkám? Až se o svá práva přihlásí třeba naturisté, tak to aby banky začaly hnát o nějaké to patro vejš :)

9 0
možnosti
IZ

Zase uměle vyvolaný problém. Mám tři děti a všechny jsem kojila, nejmladší dokonce do dvou a půl roku, ale nikdy nebyl sebemenší problém. Pokud jsem kojila na veřejnosti tak diskrétně, moje děti dávaly přednost soukromí a já taky, navíc je možné si cesty ven naplánovat a od pár měsíců už se dá dítě na cestách nakrmit i jinak než jen kojením. Maminky by měly kromě toho demonstrativního JÁ JSEM MATKA A JÁ KOJÍM! taky respektovat právo na soukromí nejen svých dětí, ale i veřejnosti, lidi se cítí nepříjemně když jim maminy strkají prsa pod nos, v naší kultuře je to považované za intimní a když si vedle vás stoupne chlap a otočí se ke keříku aby si ulevil tak sice nic nevidíte ale normálnímu člověku je to taky nepříjemné, jsme tak vychovaní, no a vylučování je přece taky přirozené že? Celkem se těším na hysterické reakce ohledně mého srovnání, ale pro mě to je principiálně stejné, jde o záležitost která má být konána v soukromí. Jsem ráda, že normální matky ukázaly, že na to těm ulítlým aktivistkám pečou, že to jejich organizování prostě nepotřebujou, a nakojí si kde a jak potřebují i bez nich a bez předvádění se.

14 0
možnosti
TK

Nemám nic proti nutnému kojení, pokud jej žena provádí tak, že si v rámci možností vybere klidné místo a diskrétně udělá, co musí. Takového kojení si pak ani většina přítomných vůbec nevšimne. Zpravidla při něm není ani nutné prso odhalovat, nadzvedne se trochu tričko, rozepne případně košík podprsenky a hlavička děcka skrývá zbytek. Mám ale pocit, že hlavně některé méně atraktivní a duchem slabší ženy, jsou tak nadšené z toho dočasně příznivějšího poměru velikosti prsou k postavě, že je prostě musí těch pár měsíců ukazovat veřejnosti, protože vědí, že zbytek života už nikoho nezaujmou. Je to trošku pkdobné, jako když ženy po 40 začnou najednou nosit minisukně a výstřih v panice, že letos už je to asi naposledy, kdy se ještě mohou poloobnažovat. Zpravidla bohužel nemají dost soudnosti, aby poznaly, že ten okamžik, kdy ještě mobly obléct mini, prošvihly tak o 20 roků..:-/

9 0
možnosti
Foto

A36n40n20a 97V59e37s58e75l75á

16. 4. 2019 12:12

Když jsem kojila, považovala jsem poměr velikosti prsou k postavě za značně nepříznivý, velká prsa považuju za nepěkná a reakce, pohledy a poznámky duchem slabších mužů na mlékem zvětšená prsa mne otravovaly.

Neznám žádnou čtyřicetiletou ženu, která začne kolem čtyřicítky nosit minisukně a výstřihy. Je ale možné, že každý vidíme a vnímáme, co vidět chceme...

0 0
možnosti
ME

No ta mluvčí matylda opravdu vypadá jako kojící gorila... ta by hravě porazila celou cisternu s mlíkem... .o)

7 0
možnosti