Diskuze

Klaus označil zákrok za stěží obhajitelný

Prezident Václav Klaus považuje zásah policie proti technoparty CzechTek za nešťastný a přinejmenším velmi sporný. Až prostuduje detaily, zváží, zda požádat premiéra Paroubka a ministra vnitra Bublana o vysvětlení. iDNES to řekl Klausův mluvčí Petr Hájek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rychlošípák

3. 8. 2005 9:41
Jestlipak už se....
...byl Klaus podívat mezi ty tančící děti na Strahově??  Třeba si s nimi dal jointa a pak vzkázal těm co bydlí v okolí a už několik nocí nemohou spát a ráno musí do práce, ať mají trochu toho pochopení pro tu svobodomiluvnou alternativu. Ještě by jim mohl doporučit, ať se připraví na dobrovolný úklid okolí. Takovýma blbostma jako je úklid se "svobodní a nezávislí"  nezabývají, hlavně, že je pohodička...
0 0
možnosti

dislektik

1. 8. 2005 17:50
ale není to tak dlouho co prohlásil tyto lidi za LEVYČÁKY
protože pijí vodu z PET láhve a nosí BATŮŽKY a najednou je ochranuje jo KLAUS kde povl tam plášt fakt dobrý preziden.stydím se za něj!!!!!!!!!
0 0
možnosti

sonaki

1. 8. 2005 12:21
Kecálek - poslanec PSPČR v ČRo1
Nemůžu hodnotit CzechTec, pochybení bylo určitě na straně organizátorů, účastníků i Policie ČR. Ale pravdou je, že si pan prezident hřeje "polívku" a také pro svou ODSku. Chce to důkladné prověření a řešení. To už necháme na příslušných orgánech. Příště bych navrhoval CzechTec na 1.nádvoří u Klausů nebo v zahradách PH. Spojení MHD spolehlivé :o)
0 0
možnosti

butch2

1. 8. 2005 11:27
to je skoda
ze sem abroad a nemohl jsem se letos CTku ucastnit , loni se moc poved.
0 0
možnosti

celtic

1. 8. 2005 11:09
jsou...
prázdniny, nebýt těch smažek, tak není o čem psát....
0 0
možnosti

Mržba

1. 8. 2005 12:36
Re: jsou...
Nebyt takoveho blba jako jsi ty, tak ani neni na co reagovat.
0 0
možnosti

pepi10

1. 8. 2005 11:04
tzv. milovníci přírody
Proč si ty technopaka neobjednají Letnou nebo Strahov! Proč musí vždy někam do pěkné přírody, kde se chovají jako sarančata! Pak to po nich taky tak vypadá! Zničené a zdevastované místo a okolí, kde "vrtěli zadkem", naštvaní a znechucení místní obyvatelé. Jedinou radost kromě těch "milovníků přírody" mají opoziční ODS, včetně toho nejvyššího, čestného!Ti se úplně třesou, aby mohli ukázat ty své naštvané a rozhořčené xichty. Zajímalo by mě, jak by to řešili oni, kdyby byli u pádla! Zkrátka, ti těžkooděnci co tam zakročovali měli také těžce a nekompromisně zasáhnout, aby si to ti "milovníci idiotské hudby a přírody" příště rozmysleli! Proč to asi nepovolují okolní státy???
0 0
možnosti

dukeprvni

1. 8. 2005 13:53
Re: tzv. milovníci přírody
pac nikde neni takova svoboda jako u nas  u nas muzes fsecko, beztrestne tunelovat, krast, vrazdit, podvadet, provozovat paedofilii, ze slapek sou podnikatelky atd atd atd  no rekni sam, neni tohle raj na zemi, nebo aspon na pohled  Tak proc by nemohli fetaci mit taky nejakou srandu
0 0
možnosti

chrtil

1. 8. 2005 10:51
hmmm
každý hlas dobrý, já bych uspořádal techno party u Klausů na nádvoří
0 0
možnosti

Honza_J

1. 8. 2005 13:47
Re: hmmm
to je dobrej nápad. Tak za rok jeďte dělat bordel Klausovi na hrad
0 0
možnosti

celtic

1. 8. 2005 10:26
Klaun....
už neví koho by podpořil....jednou komunisty, podruhé nacionalisty, nyní feťáky....Narcis perlí...
0 0
možnosti

Pavelpod

1. 8. 2005 10:31
Re: Klaun....
No, oni asi všichni feťáci nejsou - to je přehnané. Pravda ale je, že tyhle "párty" jsou všude na západ od nás zakázány zákonem. Asi dobře vědí proč - ono podáš prst a dotyční ti "utrhnou ruku" (umožníš jim pořádat akci a "rok na to" toho těžce lituješ). Jsou jiné festy a ty jsou v pohodě.
0 0
možnosti

cheos

1. 8. 2005 10:21
Z serveru Ihned
Jmenuji se Josef. Jsem obecni rade obce Mlynec. A co tady rikate neni uplna pravda. U nas plati zakon o shromazdovani na obecnich prostranstvi a ten se musi hlasit, na soukromem pozemku je to bohuzel jinak. To co se delo v nasi obci si nedovedete ani predstavit. A na vine je bohuzel policie. Uzevrela asi tisic lidi v nasi obci a nepustila je nikam. Kdo sel ven dostal ,jak se rikalo za nas ,gumolecbu. Policie chodila za obcana at daji tr. oznameni at mohou zasahnou. Nikdo to neudelal. Nepovolila temto lidem pristup k vode k potravinam ani k WC. Bylo jen otazkou casu nez, neco vznikne. Obecni rada jednalaco dal. Pak jsme davali tem cervenohlavejm silencu alespon vodu. Pote policie uvolnila pruchod na louku ale ne pres stani silnici , kterou neopravnene zablokovala , ale pres pozemky souseda. A za 5 min. za nim byla at da tr. oznameni, at mohou zasahnou. Neudelal to. Pak za nim prisel celkem normalne upravenej clovek a dal mu 5000 za poslapanou louku. Podotikam, ze vsechny louky byly
0 0
možnosti

cheos

1. 8. 2005 10:22
Re: Z serveru Ihned
cerstve posecene, protoze pred tydnem se platily dotace za posecene louky. Obecni rada spolecne s OHS tachov provedla mereni a namerila o 8 dB mene v obci, nez povoluje norma. Opravdu hluk nebyl. Obecni rada prosla pozemky s ohledem na svoz odpadu a az do zasaho trestneho komanda o 1000 muzu vse funguvalo bezvadne. Ted obec jedna s policii o svozu a platbe odpadu, protoze policie neumoznila jejich odvoz. Nejsem priznivec disko a techno party a jen doufam, ze se nam dalsi vyhne. Skody co napachala policie jsou velke. A k vlastnimu zasahu ? Byl velmi brutalni, vsichni obkliceni radou tezkoodencu ulicka mala na ustup a biti vsichni kdo odchazeli. Ale proc ? Az budu vdavat ceru a na svuj pozemek si pozvu hosty tak take zasahnou a co MFF Karlovi Vary ? Zakony musi platit pro vsechny a predevsim pro policii
0 0
možnosti

Ing.Hloupý

1. 8. 2005 10:20
Plnou ParouBack
Prohlášení předsedy vlády s.ParouBecka:
Návštěvníci CzechTecu moc k volbám nechodí a proto nejsou důležití. Důležití jsou ti co chodí k volbám a volí Paroubka. Proto je třeba tyto správné svazácké voliče probudit z spokojeného spánku aby došli a volili mě, svou RedStar. Konečně je tu někdo kdo se nebojí ukázat těm parazitům socialistické společnosti zač je toho loket.S pozdravem Plnou ParouBack.
 
 
Prohlášení Ing.Hloupého:
Stydím se za svého premiéra, tímto se vrátil hluboce před rok 89. Doufám, že za toto bude trestně odpovědný a neskončí to jako se zašantročenými penězi na magistrátu.
0 0
možnosti

oldcanis

1. 8. 2005 15:17
Re: Plnou ParouBack
Tvá přezdívka plně odpovídá skutečnosti!
0 0
možnosti