Diskuze

Ústavní soud dal Janouškovi v případu sražené ženy šanci na nový proces

Ústavní soud dal lobbistovi a podnikateli Romanu Janouškovi šanci na nový proces. Justice musí znovu rozhodnout o návrhu na obnovu řízení, původně pražské soudy návrhu nevyhověly. Podle ústavních soudců však porušily Janouškovo právo na soudní ochranu. Za sražení ženy si má lobbista odpykat celkem 4,5 roku, momentálně má trest přerušený ze zdravotních důvodů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Závislost jako polehčující okolnost???;-O No prima, až mě příště chytí radar, odmítnu platit pokutu a řeknu, že jsem závislá na čokoládě!!!!!!

3 0
možnosti
KH

Když vidí co vše prochází "jiným" prominentům, že.....

0 0
možnosti
MK

M73i71l55o33š 61K58o12t17e70k

31. 10. 2019 22:12

Velké peníze zmohou úplně všechno, že, páni soudci!

6 0
možnosti

No tak slava! Chudinka Janousek dostal sanci. Vzdyt nic preci neudelal! Jel pod vlivem, 2 promile preci neni zase tolik, prejel cloveka, ujel od nehody, utikal pred policii. Az z te nespravedlnosti onemocnel, mel byt v domacim leceni pod neustalym dohledem, ale byl viden ve Spindlu na baru a na kole se prohanel po Strednich Cechach, oboji poruseni lecebneho procesu a vysmech soudum, potazmo beznym lidem...a ted Ustavni soud prisel s tim, ze soudy porusily jeho prava...nevim, co dodat!

4 0
možnosti
PK

Takže závislost na alkoholu může být po nehodě polehčující okolnost?

Divný to svět .

A platí to někde jinde , než u Janouška ?

4 0
možnosti

To plati u vsech, co maji dost penez a vliv...

3 0
možnosti
JH

J11o33s13e24f 49H37o83n90e42š

31. 10. 2019 19:26

Jaký nový proces?Byl ožralý a řídil-tady nic nového nikdo neobjeví.

US zkouší ohnout zákony a porušit zásadu všichni jsou si rovni před zákony-já dodám,že někdo by mohl být rovnější

4 0
možnosti
KH

Na ohýbání zákonů jsou tu jiní "borci" než US.

0 0
možnosti
BL

Totéž se dělo i za komančů,takže žádná změna ;-D

1 0
možnosti
JS

V novém procesu se již snad dokáže, že žena mu skočila pod auto záměrně. Následně dostane postižený Janoušek od státu tučné odškodnění a ženu zavřou

10 0
možnosti
MK

"Obhajoba předkládala například znalecké posudky, údajně prokazující Janouškovu závislost na alkoholu a dalších návykových látkách." Obhajoba asi cílí na tradice, ano za časů R-U byl alkohol polehčující okolnost.

3 0
možnosti
Foto

Takhle vypadá bezpráví...běžný občan bez dostatečného finančního zajištění si tohle dovolit nemůže. A pak mi tady ještě bude někde vyprávět pohádky o nezávislé justici...pryč s tou jejich nezávislostí, jen at se hezky zodpovídají za svá rozhodnutí jako každý jiný z nás

11 0
možnosti