Internet 2001 uvádí moderní technologie

Ostrava - Nejmodernější informační a telekomunikační technologie představí konference Ostrava Internet 2001, která začíná 6. prosince v ostravském hotelu Imperial. Druhý ročník odborné konference nabídne účastníkům podle pořadatelů technologické novinky a služby nejpřednějších světových i domácích telekomunikačních a počítačových firem. Mediálním partnerem konference je zpravodajský server iDNES.
"Za cíl si klademe zejména propagaci moderních komunikačních služeb a zpracovávání informací jako významné složky v inovacích průmyslu a života v naší zemi vůbec," řekl Martin Sedlář z pořadatelské ostravské společnosti Energo-Steel.

Program konference najdete - ZDE

Jak doplnil, smyslem konference je poskytnout nejnovější informace o potenciálních možnostech využití informačních nástrojů a služeb ve vazbě na internetové technologie. Mezi přednášejícími tak nechybí zástupci společností Intel, Cisco Systems či domácího Eurotelu a Českého telecomu.

"Mezi generálními partnery konference nechybí ani město Ostrava," doplnil pořadatel Martin Sedlář. Součástí doprovodného programu bude rovněž volně přístupná internetová kavárna Internet Café spojená s prezentací internetových kaváren či školních učeben na klíč.

Přihlášky a další průběžně aktualizované informace na www.ostravainternet.cz.

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video