Diskuze

Hovězí panika. Jen ne polské maso, lidé raději nakupují přímo na jatkách

Na jatka v Sedlčanech v Jateční ulici nyní chodí desítky lidí denně, kupují čerstvé maso přímo z porážky. Důvod? Po kauze s polským masem nechtějí nakupovat v supermarketech maso z dovozu. Chtějí maso z Česka. Z českých zvířat. Přestože prodejci tvrdí, že s masem z Polska nebyly nikdy problémy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

poslyšte novináři. Když už chcete šířit paniku, napište, že v odpadových kontejnerech v Brně na Zelňáku běžně najdete bakterie cholery i moru. To není vtip, to je fakt.

1 0
možnosti
JR

J17a49k51u87b 72R50o48u44s

7. 5. 2019 18:36

Máte nějaký zdroj nebo odkaz, prosím?

0 0
možnosti
MK

Jak se salmonela dostane do masa ? Zvířata vyrůstají určitě ve srovnatelných podmínkách, takže bacil salmonely se k masu dostane až při zpracování, nedodržením hygienických podmínek. Stačí jeden nosič onemocnění při zpracování, který o tom ani neví a vše je infikováno.

3 0
možnosti

Co si dodavatele jako Babis objednaji to jim psonek doveze. Hlavne aby byly vysoke marze, kvalita je druhorada. Nastesti zijeme ve svobodne zemi a tak si muzeme vybrat.

3 2
možnosti

P28a92v15e47l 34Š32e92f34l

7. 3. 2019 6:41

Raději krávu od Bolka a Lolka, než kuře od Babiše! (doufám že stejně přísnou kontrolu zavedou i u něj)

3 0
možnosti
PV

To bylo loni - třei z pěti kuřat byly závadné - dodavatel : ,, Bureš ,,:-P

4 0
možnosti
PV

Milé děti - pročetl jsem si diskusi a je mi smutno jak málo cílené propagandy stačí, aby jste propadli panice a psali, že polské maso nevezmete do huby :-/

Podívejte se na fakta - do ČR poláci dováží cca 110 tun masa a kolik ho bylo závadného - 1% .

Do Německa dováží 3x více a žádné manévry na hranicích se nekonaly !!

Tedy fakta jsou - 1% a Němci bez kontrol - moudrý člověk pochopí R^

4 2
možnosti
ZT

Že by do Německa měli strach vyvézt to, co do Čech, pane učiteli?

4 3
možnosti
ZT

Maso kupuji u řezníka a vždy české... to již dlouhá léta. Zeleninu se, pokud to jde snažím kupovat tu s českým původem. To, že maso v Polsku je kvalitní, může být i pravda. Doma si přeci nebudou prodávat nějaký hnus. To maso, o které se jedná je to, co opouští území Polska...

3 1
možnosti
PV

Zdendo - maso sice kupuješ u řezníka, ale zajdi se podívat řezníkovi za barák, jestli tam má také vlastní pastviny pro chov vlastního hovězího - člověče - mysli !!

0 1
možnosti
MM

To jsou zase řeči, stejně 99% lidi koupí v supermarketu. U prasat Čechů je nejdůležitější pocit hojnosti a cena. Shit za 69,90 je prodanej jako první, tak si tady hlavně nelzeme.

7 1
možnosti
JV

Jeste nikdo ani neonemocnel a uz jste vsichni zpovykani! To Polaci nebyli ani kdyz zacaly padat jako mouchy po ceskem Methylu! Pred 50 lety na venkove mrazaky neexistovaly a tak jsem konsumoval i maso 3 mesice po zabijacce, kdy uz smrdelo. JEDNODUSSE : Zadna bakterie neprezije teplotu pres 100 C !!

3 4
možnosti
MJ

Vepřové tři měsíce po zabíjačce? Se obávám, že buď máte problém s pamětí nebo vědomě přeháníte. Dejme tomu tři týdny, a s průjmem.

A bakterie produkující botulin 100 stupňů po nějakou dobu přežijí.

5 0
možnosti
Foto

Kupujte české maso. Váš Agrofert ;-)

7 0
možnosti