- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Když byl loni v Belgii mor - https://www.novinky.cz/ekonomika/484824-dovazene-veprove-maso-se-na-africky-mor-nakonec-povinne-testovat-nebude.html neb to EU zatrhla.
poslyšte novináři. Když už chcete šířit paniku, napište, že v odpadových kontejnerech v Brně na Zelňáku běžně najdete bakterie cholery i moru. To není vtip, to je fakt.
Jak se salmonela dostane do masa ? Zvířata vyrůstají určitě ve srovnatelných podmínkách, takže bacil salmonely se k masu dostane až při zpracování, nedodržením hygienických podmínek. Stačí jeden nosič onemocnění při zpracování, který o tom ani neví a vše je infikováno.
Co si dodavatele jako Babis objednaji to jim psonek doveze. Hlavne aby byly vysoke marze, kvalita je druhorada. Nastesti zijeme ve svobodne zemi a tak si muzeme vybrat.
Raději krávu od Bolka a Lolka, než kuře od Babiše! (doufám že stejně přísnou kontrolu zavedou i u něj)
To bylo loni - třei z pěti kuřat byly závadné - dodavatel : ,, Bureš ,,
Milé děti - pročetl jsem si diskusi a je mi smutno jak málo cílené propagandy stačí, aby jste propadli panice a psali, že polské maso nevezmete do huby
Podívejte se na fakta - do ČR poláci dováží cca 110 tun masa a kolik ho bylo závadného - 1% .
Do Německa dováží 3x více a žádné manévry na hranicích se nekonaly
Tedy fakta jsou - 1% a Němci bez kontrol - moudrý člověk pochopí
Že by do Německa měli strach vyvézt to, co do Čech, pane učiteli?
Maso kupuji u řezníka a vždy české... to již dlouhá léta. Zeleninu se, pokud to jde snažím kupovat tu s českým původem. To, že maso v Polsku je kvalitní, může být i pravda. Doma si přeci nebudou prodávat nějaký hnus. To maso, o které se jedná je to, co opouští území Polska...
Zdendo - maso sice kupuješ u řezníka, ale zajdi se podívat řezníkovi za barák, jestli tam má také vlastní pastviny pro chov vlastního hovězího - člověče - mysli
To jsou zase řeči, stejně 99% lidi koupí v supermarketu. U prasat Čechů je nejdůležitější pocit hojnosti a cena. Shit za 69,90 je prodanej jako první, tak si tady hlavně nelzeme.
Jeste nikdo ani neonemocnel a uz jste vsichni zpovykani To Polaci nebyli ani kdyz zacaly padat jako mouchy po ceskem Methylu Pred 50 lety na venkove mrazaky neexistovaly a tak jsem konsumoval i maso 3 mesice po zabijacce, kdy uz smrdelo. JEDNODUSSE : Zadna bakterie neprezije teplotu pres 100 C !
Vepřové tři měsíce po zabíjačce? Se obávám, že buď máte problém s pamětí nebo vědomě přeháníte. Dejme tomu tři týdny, a s průjmem.
A bakterie produkující botulin 100 stupňů po nějakou dobu přežijí.