Diskuze

Čermák naznačuje, že je v Rusku, a vyzývá k odporu. Nepřesvědčivé, reaguje Rakušan

Odsouzený a v současné době také hledaný Tomáš Čermák se o víkendu ukázal v provokativním videu. V něm mimo jiné vyzývá lidi, aby se postavili na odpor proti útlaku. Současně naznačuje, že je v Rusku. Čermák, který pózuje s ruskou vlajkou v lese, uráží premiéra Petra Fialu či ministra vnitra Víta Rakušana. Policie i Rakušan na video již reagovali.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Co horšího může býti než aktivního b...!

0 0
možnosti

Jsem také proruský. Co s tím uděláš chcípáčku?

0 0
možnosti
Foto

D48a73v72i27d 98R66i74e17s30z

31. 10. 2023 10:24

Jak už se tu řešilo včera, je pořád někde zalezlej doma za barákem v lese, v nejdivočejším případě odjel k nějakém "čechoslovákům" na Slovensko.

1 0
možnosti
JH

celý život na útěku, popř. dožít v Rusku ? tak to má skoro lepší než ten trest :-))))) - nezávidím

1 0
možnosti
PH

Vždyť je mdlého ducha. Zajímali by mě ti jeho příznivci, když tenhle je pro ně guru. To musí být ultramateriál.

9 0
možnosti
JS

J89o85s73e26f 77S51u75k

30. 10. 2023 19:25

Tak to se putler tomu "hrdinovi" moc neodvděčil, že musí přebývat někde v zemljance uprostřed lesa. Čekal jsem pobyt v nějakém pětihvězdičkovém hotelu s jeho propagandistickém vyždímáním a zatím se na něj musí skládat stejně postižení "flastenci", aby si mohl koupit flašku vodky.

Nebo že by tomu bylo jinak???

4 0
možnosti
JH

rus kolaboranty rád využije, ale jsou tam v opovržení ......

2 0
možnosti
JV

V trestním zákoníku je ustanovení, tzv. zvláštní forma trestné součinnosti, která se jmenuje "Nadržování" (§ 366). Ve zkratce spočívá v tom že pokud někdo pachateli trestného činu pomáhá v úmyslu umožnit mu, aby unikl trestu, bude potrestán odnětím svobody až na čtyři léta. Hádám, že pan Zitko si velmi hlasitě říká o další trestní stíhání.

6 0
možnosti
MC

M23i74l37a73n 67C30e23p12e63k

30. 10. 2023 18:31

Tomáš Čermák byl s námi a předal mi toto video. Rakušanovi nikdy neprozradím, kde se nachází!“ napsal k videu Zítko. Na něm Čermák drží ruskou vlajku se znakem. Má sobě červené tričko s nápisem CCCP, srpem a kladivem.

Pokud je v Rusku ať si tam klidně zůstane, ale pokud ta fotka je z mobilu jaký je problém z ní vytáhnout kde a v kterém místě byla pořízena?

3 0
možnosti
JS

Fotka je snímek z videa.

0 0
možnosti
MK

Hm, Zítko je v kontaktu s hledaným kriminálníkem a policie na něj nemá metr? To je fakt divné.

2 0
možnosti
JV

Jistěže má. Pokud Čermákovi pomáhá v úmyslu umožnit mu, aby unikl trestu, k čemuž se v podstatě veřejně přiznal, je jen otázkou času, než police zahájí jeho trestní stíhání pro přečin Nadržování - § 366 trestního zákoníku. Jen podotýkám, že trestní stíhání hrozí každému, kdo Čermákovi ze stejného důvodu posílá peníze.

6 0
možnosti
ZB

A já bych mu za propagaci komunismu ještě pár let v krymu přidal. A pak bych mu nějak šikovně zařídil zdarma ještě cestu do toho Russka. No přece takového dezoláta nebudeme v base zdarma živit z našich daní, ne? A klidně bych (zdarma, samozřejmě) zajistil cestu do Russka i všem jeho podporovatelům. A klidně bych jim dal i kapesně na pár měsíců. Pořád to bude levnější, než takové darmožrouty živit tady u nás.

3 0
možnosti
RC

nejdiv byste ho v Rusku zavrel a pak do Ruska poslal? nebo to mel byt krim jako kriminal?

0 0
možnosti