Diskuze

Grebeníček ocenil ministra kultury Staňka, biskupové mluví o nehoráznosti

Ministra kultury Antonína Staňka z ČSSD chválí poslanec KSČM a bývalý šéf strany Miroslav Grebeníček. „Ministra kultury Antonína Staňka jsem měl možnost poznat jako řadového poslance v příslušném parlamentním výboru. Viděl jsem v něm člověka, který ovládá problematiku resortu kultury, což se pak projevilo při jmenování ministrem,“ uvedl Grebeníček.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Je smutné, že na církevní rozkrádačku upozorňují jen komunisté. Komunisté a církev léta ohlupovali a ničili silné individuality a stádu dávali rady, jak se má chovat a postupovat.

1 0
možnosti
Foto

Ano, Václav Klaus kdysi řekl, že o peníze jde až na prvním místě. Když se nad tím zamyslím, tak restituce hospodářské proběhly naprosto v klidu a majetek byl vrácen původním vlastníkům. Ale v případě církve je vše jinak. Jako kdyby zde restituční pravidla neplatila a byl to majetek podléhající zdanění. Ovšem i argumenty, proč církev nemá mít majetek, jsou zcela liché. Kdyby faráři neměli fary, kdepak by asi spali? Kdyby neměly kostely, kde by se sloužily mše svaté? Kdyby neměli kláštery, kde by bydleli řeholníci a řeholnice? Kdepak, komunisté prostě církev nesnáší, protože jejich učení je jenom vykradené křesťanství, takže originál bude nejlépe zničit, když to nejde, tak alespoň zdanit.

3 2
možnosti
Foto

Přesně. Navíc premier je usvědčený člen STB, komunista a trestně stíhaná osoba, vlastní děti by teď nejradějí neznal......

3 2
možnosti
ZB

Vaše konstrukce je opravdu zvláštní.

0 0
možnosti
MS

Na doporučení zdejších diskutujících jsem se začetl do knihy krvavé země.Panebože vy komunistický zvířata jste noshledi toho vašeho stalina,jste normální zrůdy vy a vám podobní by jste navždy měli opustit zvrhlou ideologii,která stála tolik životů.Kanibalismus na ukrajině jako důsledek hladomoru kdy se zabíjeli děti na maso,to je trochu moc i na mě.

8 1
možnosti
VI

Jaká nehoráznost.Co kdyby si tak církev připomněla, když v 15 století nastoupila inkvizice , která trvala asi 350 let kdy v té době získávala církev majetky těch, které zlikvidovala. A z dostupných pramenů je známo , že cca 60tisíc bylo odsouzeno a 3 až 5 tisíc popraveno a jejich majetek si církev přivlastnila .Byly spáleny tisíce knih.Stačí si jen znovu promítnout film Kladivo na čarodějnice .Když chceme hovořit o spravedlnosti , tak nesmíme vynechat žádná období.

3 7
možnosti
JD

Majetek připadl inkvizitorovi a ten nebyl z církve. Máte to trochu pomotané. Zato komunisti využívají ve svůj prospěch majetek který ukradli státu a stát jim to již nesebral. Jak to že mají ve vlastnictví dům v Praze v ulici Politických vězňů?

7 1
možnosti
MV

M79a55r22i67a46n 71V58á91ň73a

29. 12. 2018 10:25

Grebeníček jr. je jeden z těch umírněnějších komunistů, takový Zeman nebo Babiš to je jiná vyšší kategorie.

Když už dáváte z peněz daňových poplatníků náhrady církvím, dejte také něco muslimům, židům, budhistům a dalším, ať je to trochu spravedlivé.

0 2
možnosti
JK

Nebylo by to spravedlivé, tenhle majetek obstaraly křesťanské církve. Proto jim kdysi patřil.

4 0
možnosti
MS

Grebeníčku a co kdybyste napsal knihu o Vás a vaší straně,kde se omluvíte za mrtvé,zmrzačené,ožebračené a pozavírané v rámci jakési zvrácené ideologie,kterou v demokratické společnosti odsoudíte

11 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
MN

Mohla by se jmenovat "Děti k sežrání"....

0 0
možnosti
Foto

Vetsina uz byla recena. Ja mam takovou zadost. Tady na diskusi se musime chovat slusne a nepouzivat nevhodna slova. Mohl bych pozadat redakci, aby proste zcenzurovala prispevky zkrachovalych i soucasnych politiku, protoze se citim byt diskriminovan. A rad bych pozadal politiky, i ty vykopnute, aby se chovali reprezentativne, ne jako Zeman. Nejsou o nic lepsi. Jak mluvi v soukromi, nebo v hospode je mi fuk.

4 0
možnosti
MV

Komunistická drzost nezná mezí. Bolševický odporný nok prostě provokuje.

14 1
možnosti