Diskuze

Poslanci řešili distanc od slov komunisty Filipa pro ruský armádní list

Výroky místopředsedy Sněmovny a předsedy KSČM Vojtěcha Filipa pro ruský armádní list Krasnaja zvezda se začali zabývat poslanci. Lídr hnutí STAN Vít Rakušan chce, aby se Sněmovna distancovala od slov Filipa, která podle něj poškodila dobré jméno československých legionářů v Rusku. K hlasování o tom se Sněmovna ale zatím nedostala.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J97i88ř14í 41H16á31l70a

4. 6. 2020 10:24

Představuji si co by se dělo, kdyby někde probíhala takováto diskuze, jen místo slova komunista by bylo slovo žid. Soudy by nestíhaly vynášet rozsudky trestů odnětí svobody za nenávist vůči židům.

0 0
možnosti
JT

J89i39ř11í 27T76ů44m68a

4. 6. 2020 12:53

já se taky divím proč lidi nenáviděj Hitlera, když ve své zemi taky udělal mnoho dobrého, stavěl dálnice, pečovat o rekreaci dělníků. Konec konců to byl dva roky největší kámoš Stalina

0 0
možnosti
OU
LJ

Bolševická revoluce v Rusku byla nehezká epocha Evropy.

Zato Velká Válka 1.světová byla ukázkou kulturní vyspělé Západní křesťanské Evropy.! Která ty bolševiky vyškolila, dopravila, zaplatila... aby rozvrátili co carské Rusko.

Karel Kryl v textu praví:

Vrah o morálce káže...

Je to stejné, jako vyčítat Čechům masakr Němců v Postoloprtech po válce, ale nezmínit Lidice, Ležáky, Lestkovice, Ledečko...

1 2
možnosti
JT

J86i15ř71í 50T27ů10m69a

4. 6. 2020 12:55

ukradl jsem v sámošce láhev rumu, můžete mě kritizovat, ale nezmínit, že Franta ukradl láhve dvě, je sprosté

1 0
možnosti
PB

Myslím, že je třeba si uvědomit, že křídla KSČ(M) dostala hned po revoluci, bohužel sametové, a někdo se o to zasadil :-(

1 0
možnosti
LD

Tak komunisty po dohodě, že bude zvolen, podržel hlavně Havel..., když už hledáme zaprodance.....;-€;-€;-€

0 2
možnosti
LF

Prej jsme nepoučitelní, po třiceti letech nám opět vládnou komouši s stb a to díky koblížkům, kterých je cca 30 procent. Pouhých 30 procent ze 70 procent.

Poněvadž je pravice roztříštěna od 11 po 5, procent, nemůže konkuroval hnutí, které danými procenty hlasů obsadí více jak 1/3 křesel v Poslanecké sněmovně, navíc má více procent jako tři partaje z opozice.

1) Ti komouši měli být v čase "sametovém" a létech následujících rozpuštění, zakázáni, nebyli!!!!

2) Státotvorné partaje vůbec nebyly státotvorné, nedokázaly přesvědčit voliče, že vládnout umí, proto od těchto voliči prchali.

2 0
možnosti
VO

Voliči spíše podlehli populistickým řečem a - bohužel, jak to nyní vidíme - i činům.

1 1
možnosti
VO

Jestli členové KSČM stojí za těmito výroky (jak to pan Filip prezentoval), tak to máme mezi sebou pěkný odpad.

2 0
možnosti
LM

Drzost komunistů, těchto pohrobků krvavého vraha Gottwalda, je bezmezná a věčná. Tito lidé "zvláštního ražení" nic nezapomněli a nic nového se nenaučili - ve své trvalé touze po moci stále jen pletichaří, lžou, podvádějí a kradou a když jim to umožníme, tak zase začnou utiskovat, věznit, mučit a vraždit!

2 0
možnosti
PH

Můj pradědeček - legionář se jístě obrací v hrobě. Filip patří na Sibiř. A když si neváží legionářů, měl by být zbaven občanství.

5 0
možnosti
Foto

uz konecne ty komunisty postavte mimo zakon

5 1
možnosti
MS

Mělo být plus. Pardon.

0 0
možnosti
RS

Bureš ho potřebuje, teď by mu odpustil i další zvací dopis ...

5 1
možnosti