Diskuze

Počty nakažených kolísají. Důležité bude lokální hodnocení, říká Dušek

Ve stavu epidemie covidu-19 jsou velké rozdíly v počtech případů nakažených mezi kraji i okresy, ty ale vesměs všude klesají. „Větší roli tak budou hrát do budoucna krajské hygienické stanice,“ říká ředitel Ústavu zdravotnických informací a statistiky (ÚZIS) Ladislav Dušek
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Vanek, hysterik az na pudu...;-D

2 0
možnosti

Opatření pět měsíců nezabírala tzn. byla špatná. Teď vir přirozeně slábne a naší "odborníci" si snad vážně myslí že je to díky opatřením. Kdyby byla účinná zabrala by po 14 dnech nejdéle po třech týdnech. Asi se máme na podzim na co těšit protože evidentně naší odborníci stále neví která bije.

0 0
možnosti
VV

2.5 tisíce nových případů a 34 mrtvých s Covidem každý den není rozhodně důvod k tomu, aby se lidi trhali z řetězu.

20 procent očkovaných neposkytuje dostatečný čas na proočkování zbytku populace při případné další vlně, která by byla stejně zhoubná pro neočkované, jako ta předcházející.

Jediný rozdíl by byl, že by to postihlo ty mladší ročníky, kteří by sice asi méně umírali, ale stejně rychle šířili tu nemoc s rizikem dalších mutací.

Do doby, než bude proočkovanost aspoň první dávkou na sedmdesát procent populace je každé rozvolňování obrovským rizikem.

2 8
možnosti
JS

Ockovani jsou nejvetsi problem,budou muset do karanteny protoze siri globalni destrukci. dr-palevsky-spike-protein-v-covid-vakcinach-je-umele-vytvorena-biologicka-zbran

0 0
možnosti
MK

Sedmidenní incidence k dnešnímu dni je 117, bude třeba nastavit nový parametr aby se nám lidi neutrhli ze řetězu. Co třeba 50 nebo ještě lépe 25/100k. A to jsi začátkem března tvrdil že hranice je 3000 hospitalizovaných nebo pozitivních denně.:-/

5 0
možnosti
VV

Vy vidíte nějaký důvod k rozvolňování?

0 3
možnosti
ZS

Důležitá je vakcinace a ta chybí.. Máme 22pocnt a Němci 30. Tak nekecejte, jJ to již trapné. Lži, lži a sliby..

1 3
možnosti
PD

Koukam ze se pan Arenberger odmlcel anebo byl odmlcen?

...penize, penize, penize, jak rikaji sedlaci: svini od plneho koryta neodzenes....

to se pak clovek nedivi ze jsme tady jako jedini ze sedmi bilionu lidicek na svete s respiratorama na oblicejicj kdyz z toho tyhle kseftari kolem Babise maji takove ryto.

(vydychany vzduch v respiratoru previsuje az5x bezpecnou miru jedovateho kyslicniku uhliciteho ale to je vedlejsi, hlavni kdyz jsou ksefty) a jestli nam tyhle 'nahubky tady ale vubec nepomohly to je jedno, Arengerger je bude prosazovat stejnak jako vsecky ty dalsi 'zaklekavani' malych podniku ktere mohli byt celou dobu otevreny jako treba ve Svedsku.

Cela ta nase vlada is prodejnou a alibistickou opozici by mela byt davno v base, aspon ze ten Okamura stoji proti temhle vsem kseftarum okolo NS a Nouzoveho stavu.

0 0
možnosti
VV

Nemyslíte, že ten kysličník uhličitý trochu přeceňujete?

0 2
možnosti
AK

Asi se konečně projevilo to uzavření okresů. :)

5 0
možnosti
PP

To je strašné ono je to v různých místech různě....Jak to přežijeme?

4 0
možnosti
JB

Dušku Dušku, esli ty ses trošku těmi čísly nepřiDušil ;-)

I nejhorší regiony dneska jsou podle slavného PESa někde na dvojce, max. na trojce. Klesáme ke 100/100k, honem vymyslet nějaké lokální hrozby, které by se mohly rozšířit do sousedního okresu!

11 0
možnosti
Foto

Teď počty pozitivně testovaných (nesprávně podle p. Duška a spol. nakažených) kolísají, tak musíme být opatrní. Pokud by se tyto počty dostaly na nulu, tak bude zřejmě hrozit nebezpečí, že by mohly v budoucnosti kolísat. Proto opravdové rozvolnění není možné připustit. S covidem a omezeními na věčné časy a nikdy jinak!

11 2
možnosti