Diskuze

Exkluzivní průzkum: Čechy letos cizina neláká, polovina nepojede nikam

Čeští cestovatelé mají letos jasno. Zahraniční dovolená je neláká, zůstanou raději doma. Z výzkumu agentury STEM/MARK pro MF DNES vyplývá, že tuzemskou destinaci si pro letošní rok vybralo 57 procent lidí. Těch, kteří dovolenou plánují. Více než polovina obyvatel Česka totiž v létě nepojede vůbec nikam.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mě to láká furt, teď musím být ještě v práci, ale jak to tam zabalím, tak vyjedu do ciziny a vrátím se až na podzim, mě to lákat nikdy nepřestane

1 0
možnosti

Češi by klidně jeli, nebýt té COVidové hysterie všude kolem.

Už to klasik řekl - mnoho povyku pro nic.

1 2
možnosti

jenže jsou hloupí, tak nepojedou

1 0
možnosti

Do světa jezdíme jednou za 5 až 8 let. Jinak každý rok jeden týden mimo chalupu. Nepotřebujeme stále cestovat, máme zahradu a poznáváme vlastní zem, která je krásná.

4 2
možnosti

na to abych poznával naší zem není fakt potřeba nejezdit do ciziny, je hodně věcí, které tady nejsou

3 0
možnosti

P27e59t32r 80M70a31r63e87š

7. 6. 2021 9:08

Já bych řekl, že cizina spoustu lidí láká až až, ale neláká je vyplňování formulářů a šťourání v nose. A k tomu část lidí vláda tak zruinovala, že na to prostě nemají.

5 2
možnosti

Vetsina lidi ma deti a na ty ockovani neni, takze jedine testovani a to je loterie i se zdravim a pak trcet nekde v karantene.

Ne kazdy muze karantenu odmitnour, jak to 2x udelal Babis.

Ostatni musi chodit do prace a neplanovane prodlouzenou dovolenou by mu v praci neodpustili.

4 3
možnosti

I v česku už se očkuje od 16 let.

0 0
možnosti

P59e36t97e61r 60G40l85o29s

7. 6. 2021 8:24

Ale láká.

Ale neistota a buzerace.

9 2
možnosti

Doma zůstanou. Už se narajzovali dost!

3 0
možnosti

Levnější dovolená v Česku je mýtus, kterému věří jen ti, co ji ještě nevyzkoušeli.

19 2
možnosti

Přesně tak ubytování v českých horách je dražší než v Rakousku už léta. Bohužel a služby a kvalita jsou pořád ale až na vyjímky za Rakouskem.

4 0
možnosti

Tak pár chytřejších bude cestovat přes rozumnější EU země kamkoliv, kde očkovaným lidem v příletu domů nebrání a těm zbývajícím se nedivím, že pokud se při návratu musí 2x testovat a být 5 dní v karanténě, navíc jim hrozí zadržování na letišti v případě pochybností o testu provedeném v místě odletu, tak radši zůstanou doma. Němci si létají na např. bez jakýchkoliv testů tam i zpět do Dominikánské, protože na základě incidence ji vyřadili z nebezpečných zemí, ovšem u nás vše co není v EU tak bez ohledu na to jestli tam vůbec Covid je nebo není je vše velmi vysoké riziko. Snad kromě Izraele a Austrálie, to už se i k ministerstvu doneslo, že tam Covid fakt není.

0 0
možnosti

No tak ono to že němci si létají bez testů není zas tak úplně pravda, protože drtivá většina leteckých společností požaduje negativní test při vstupu do letadla a je jedno kam letíte.

3 0
možnosti

Jestliže polovina státu může někam vyjet tak jsme velice bohatý stát, kde má polovina lidí nadité vankúše penězi .....

3 2
možnosti

Zjevně jste nepochopil text - polovina vůbec dovolenou neplánuje. A z té poloviny, co nějakou dovolenou plánují, jich více než čtvrtina zůstane v ČR. A k těm penězům - zkusil jste někdy dovolenou v ČR? Vyjde dráž než třeba tak zprofanované Chorvatsko.

5 0
možnosti