Diskuze

Druhá dávka očkování bude po 21 dnech. I pro děti, aby ji stihly do září

Lidé, kteří se registrovali k očkování a ještě nemají vybraný termín, budou mít od čtvrtka 15. července mezi první a druhou dávkou očkování proti covidu-19 odstup 21 místo dosavadních 34 dní. Termín se zkrátí také všem dětem, které jsou zaregistrovány k očkování nebo očkovány první dávkou. Před začátkem školního roku se tak stihne dokončit vakcinace u více z nich.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Paradoxem je, že očkovaní, mohou beztrestně roznášet kovid... a neočkovaní sušit hubu doma, nebo jim dělat testovacího králíka... ať žije kovid demokracie!

0 0
možnosti
LT

Vláda zase, jako vždycky, lže.

Zkrácení doby mezi 1. a 2. dávkou na 21 dní je možné jen pro nově registrované. Pro ty již naočkované to nejde. Maximálně nabídli zkrácení doby o 8 dní. A to se ještě musíte doprošovat.

0 0
možnosti
LT

Mluvím o dětech 12-15.

0 0
možnosti
Foto

Šílenství dosahuje vrcholu. Lidé se zbláznili, podlehli mámení pharmafirem a prolhaných politiků a odnášejí to děti. Moje 6 letá dcera se těší do první třídy. Za těchto podmínek ji tam zřejmě nepošlu...;-€

0 0
možnosti
RF

Muj syn nemuze byt ockovan. Bude se nuset nechat buzeraci testovat. Bravo. Doufam ze tyhle nemehla ve vlade uz nikdo volit nebude.

2 0
možnosti
BS

Druhá dávka očkování bude po 21 dnech. I pro děti, aby ji stihly do září.

Ryyyyychle!!!!!!

To zkrácení na odstup 21 místo dosavadních 34 dní je ověřené jako bezpečné, zejména u dětí?

Možná by šlo očkovat dětem obě dávky najednou. Aby to stihly do září....

A dotaz: neočkovaným dětem budou testy ve školách platit rodiče?

0 0
možnosti
BS

The WHO Says Children Should Not Receive COVID-19 Vaccines

(přeloženo: WHO říká, že děti by neměly dostávat vakcíny COVID-19)

The World Health Organization (WHO) published revised advice on June 21, 2021, clarifying which populations should receive COVID-19 vaccines. The WHO's website now states, 'Children should not be vaccinated for the moment.'

Furthermore, the WHO says 'There is not yet enough evidence on the use of vaccines against COVID-19 in children to make recommendations for children to be vaccinated against COVID-19. Children and adolescents tend to have milder disease compared to adults.'

2 0
možnosti
IP

tak slunce jasné nám rozhodlo, a já na to kašlu, snažili jsme se sladit termíny očkování syna s prázdninovými pobyty, v centru nám odmítli termíny bez doktora posunout, změnili jsme proto dovolené a výsledek? Chaos.....takže slovy neznámého vojína: ........ jó ........!

Co mě prudí je arogance této vlády, která se k občanům chová jako k figurkám na šachovnici, byl by snad problém pro děti stanovit termín s výběrem v rozsahu 3-6 týdnů? Očkovat své dítě snad nenechávají nezodpovědní občané.

0 0
možnosti
JL

J54i63ř32í 26L66a58t14o71ň

12. 7. 2021 19:39

Není jediný důvod, aby neočkované a netestované děti nosily během výuky roušku. Je to diskriminační a soud to, stejně jako další nařízení, uzná za protiústavní.

1 2
možnosti
JK

Není důvod aby mě naháběla hygiena, protože jsem spal s někým kdo má kapavku ;-))

Diskriminující, protiústavní....

1 1
možnosti
PS

Očkování dětí a mladých lidí je naprostá hovadina. I WHO toto nedoporučuje. Vůbec nechápu, proč se to tady tak protlačuje. To obětujeme nejen vzdělání našich dětí, tím že jsme je nepouštěli do škol, ale i jejich zdraví pro naše pohodlí a ukojení našeho strachu, abychom se náhodou tou chřipkou od nich nenakazili? Rizikové skupiny, tam to je logické, pochopitelné a zdůvodnitelné. Tady je to jen tupý bezmyšlenkovitý hazard, kde rizika zcela převyšují přínos. Ten je totiž nulový.

6 2
možnosti

Registrace pro děti ve věku 12 až 15 let byly spuštěny od 1. července a už 83 jich má druhou dávku. Asi protekční děti.

0 1
možnosti
MM

To jsou děti například s astmaty a nemocemi plic. Děti s větším rizikem komplikací v případě nakažení.

2 0
možnosti