Diskuze

Mlčet nebudeme, přitvrdíme, hrozily vládě na Václavském náměstí tisíce lidí

V centru Prahy na Václavském náměstí protestovaly v sobotu odpoledne tisíce lidí na protivládní demonstraci s názvem Česko proti bídě. Tříhodinovou akci svolala neparlamentní strana Právo Respekt Odbornost (PRO). Hlavním řečníkem byl její šéf a právník Jindřich Rajchl, předtím působil v hnutí Trikolora. Náměstí bylo podle záběrů plné až po Jindřišskou a Vodičkovu ulici.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Hlavně přiveďte v práci a začněte makat. Pak budete rádi za klid o víkendu a nebudete zevlovat na Václaváku.

0 0
možnosti
DP

Přitvrdit by měla hlavně policie.

1 0
možnosti
HM

Na komunistický režim se nadávalo ale Ti co nastoupily po nich jsou mnohem horší hovada.Ještě budete na komanče rádi vzpomínat!!

5 5
možnosti
DL

No, na komance radi vzpominat, to ani ne. Ale fakt je, ze mi dnes, kdyz se ohlednu, tato doba pripada malem jako idyla. Tenkrat aspon platily jeste zakony biologie a v nejhorsim bylo kam utect. Tak se casy meni a my se menime v nich, jak rika klasik. ;-)

3 1
možnosti

A proč je tam vůbec ta vlajka Ukrajiny, jako poděkování za to, že také Ukrajina nám pomáhala při bratrské pomoci od kontrarevoluce?

4 2
možnosti
DL

Mozna chteli, nasi "lepsolidi" nasim ukrajinskym hostum nepripominat tuto neslavnou minulost? Aby se treba neurazili ...

3 1
možnosti
PV

Už je to tu jak v RuSSku.... "vyhrožujete a nemáte nejmenší šanci do dotáhnout".

Několik tisíc lidí, proti 11ti milionům ?!

Vždyť na takové demonstraci nejde o nic víc než aby se zviditelnil a mohl angažovat pro slávu a prachy nějaký další Vrábel.... jednoduchý model převzatý od neúspěšných předchůdců a stejně neúspěšný i teď....

6 6
možnosti
DL

Demonstrovat proti cemukoliv je zakladni demokraticke pravo zarucene ustavou. Proste se s tim smirte a prestante z tech lidi delat jakysi Abschaum.

6 2
možnosti
LV

Pokud se vám stýská po Babišovi a Okamurovi, tak v této zemi jsou pořád svobodné demokratické volby ne?

2 1
možnosti
RN

R46o13m79a24n 38N57e76r47a15d

12. 3. 2023 15:48

Ano, zcela souhlasim. Vsiml jste si milionu chvilek a jejich demonstrantu, ze tento vas nazor nemeli? Menit nazor podle aktualni vlady je ponekud nekonzistentni. Mnoho lidi zapomina a nevazi si svobody a demokracie, tak se nam vraci totalitni manyry, omezovani svobod, nalepkovani, jedna pravda, atd. Nemecko se po druhe svetove valce s nacismem vyporadalo. Po 1989 jsme se nevyporadali ze zlocinem komunisticke ideologie. Tak ted se nam to vraci.

1 0
možnosti
LM

Oni nejsou proti vládě. Oni jsou proti systému.

3 1
možnosti
JP

Při svém vzdělání využijí všeho s touhou po moci. Okrajová skupina společnosti využívající každého průšvihu. Řešením není jen starat se aby ve společnosti byla ta okrajová skupina co nejmenší, ale starat se i o jejich představitele pokud dotyčné využívají... Stát neudělá nic. Všichni ve vedoucích pozicích se starají jen o sebe a je to pod jejich rozlišovací schopnost..

0 0
možnosti
PN

Docela narváno. Podobný to bylo v nakupaku na čerňáku. Proste drahota

3 0
možnosti
BK

s.Bašta. taky na bilbordech hlasal...Mir a normalni život..ne Valku a bidu...zvolen nebyl..pač takove kecy umi řict i blb

1 1
možnosti
DL

General rekl: "Rad a klid"! Zvolen byl, protoze to je genialni, na to uz musi mit fistrona!;-)

1 1
možnosti
DF

Teprve zacnou chodit ucty za plyn a elektrinu..... to bude teprve divocina :-)

6 4
možnosti
PN

To snad platím měsíčně ne?

1 4
možnosti