Diskuze

KOMENTÁŘ: K čemu může být dobré MeToo? Záleží na nastavení vlastních hranic

Známé české ženy, političky, spisovatelky či moderátorky se do médií veřejně vyzpovídaly ze svých zkušeností, kdy osobně zažily sexuální obtěžování. Čtení je to zajímavé, i když otevřít oči to pomůže v něčem úplně jiném, než je samo obtěžování, píše Daniela Kovářová, prezidentka Unie rodinných advokátů a bývalá ministryně spravedlnosti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Máte recht. Je třeba o tom mluvit, aby dnešní ženy nebyly společností tlačeny k mlčení a neohrazování se, když si na ně někdo dovoluje - a muži samozřejmě také. Ale co člověk musel přejít v sedmdesátkách mlčením, protože by se k atakům přidalo ještě odsuzování ze strany většinového okolí, to nemusí snášet teď. Trvat na svých hranicích je nutnost. A stejně nutné je nedeptat lidi za to, co udělali před padesíti lety, kdy to byl, přiznejme si, tak trochu úzus.

0 0
možnosti
TT

Tak vodleťte zpátky na tu svoji Venuši, když to s nama nemůžete vydržet. Chybět nebudete. :-P

0 0
možnosti
Foto

K čemu? Jak by řekl Ned Flanders...to je ale zatrolená hlavolamka ;-D. Já myslím, že minimálně k tomu, že ukazuje jak dokáže být lidský mozek zajímavý. Že si po určitém časovém úseku dokáže vybavit přesně určité události, které si dříve kdo ví proč vybavit nemohl ;-D.

0 0
možnosti
Foto

Na to se mě chce říct jen ámen.

1 0
možnosti
PN

P67e40t47r 90N54e57m57e78c

31. 7. 2020 13:41

vy jste pro mne takové světlo v temnotě

1 0
možnosti