Vizualizace TV Barrandov

Vizualizace TV Barrandov | foto: TV Barrandov

Čtvrtá rošáda na Barrandově, televizi vede žena

Televize Barrandov má znovu nového nejvyššího šéfa, respektive šéfku. V jejím čele stojí Jana Vozárová, která až dosud zastávala pozici finanční ředitelky. Za poslední rok je to už čtvrté střídání v křesle generálního ředitele této nové digitální televize. Ta chce za pár týdnů spustit vysílání.

Jana Vozárová, místopředsedkyně představenstva společnosti Barrandov Televizní Studio, která se podle informací ČTK v dohledné době sloučí s TV Barrandov, v pozici generální ředitelky střídá Vladimíra Kubu.

Ten novou digitální televizi nadobro opustil po vzájemné dohodě, jak iDNES.cz potvrdila mluvčí vlastníka televize společnosti Moravia Steel Dušana Chreneková.

Kuba stanici řídil jen několik týdnů, když koncem ledna tohoto roku nahradil Kamila Spáčila, jehož soud poslal na šest let za mříže kvůli peněžním machinacím ve firmě Universal Media. Podle soudu připravil stát o více než 14 milionů korun. - čtěte Bývalý šéf Barrandov TV skončil kvůli nástupu do vězení

Rošádu v ředitelském křesle zahájil před rokem Petr Chajda, který koncem března 2007 z Barrandova zamířil do Primy.

Nová plnoformátová TV Barrandov chce spustit své vysílání letos v létě, a stane se tak konkurencí pro zavedené komerční stanice Nova a Prima. Vedení stanice má ambiciózní plán stát se v následujících letech dvojkou na komerčním televizním trhu a překonat v podílech na sledovanosti Primu.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video