Diskuze

ČSSD podpoří odvolání Okamury. Podle lidovců ale nebude dostatek hlasů

Sociální demokraté podpoří návrh lidovců na odvolání Tomia Okamury z funkce místopředsedy Poslanecké sněmovny. Budou také od Okamury chtít veřejnou omluvu za výroky o protektorátním koncentračním táboře pro Romy v Letech. Místopředseda KDU-ČSL Marian Jurečka podporu uvítal, obává se ale, že to na odvolání Okamury nebude stačit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OT

ČSSD by měla obhajovat pravdu,už takhle je nevolitelná.

3 1
možnosti
MK

Až Okamura prosadí referendum, tak ho odvolají občani. ;-D

3 4
možnosti
JK

no vidíte a tak by se měl chovat politik, bez ohledu na svůj osobní prospěch prosazovat referendum, třeba, na co sám může dojet. A né jak Fiala,"My s tím zásadně nesouhlasíme". Když už jsem se tam vyšplhal tak mě odtud nikdo nedostane. Váš politolog.

0 0
možnosti
JR

Jinak pro informaci . . . při frontálním, zatvrzelém útoku ČSSD, který měl krycí jméno "ANTIBABIŠ" , se tato strana propadla na cca 7% voličské základny. Další takový počin, nyní již po názvem "ANTIOKAMURA", pokles procent jen potvrdí a uspíší. Rv

8 3
možnosti
JK

J40i39ř71í 63K67ü25h91r

14. 2. 2018 8:27

Bojovat za vyvracení lzí a proti lhářům se dnes nenosí. Občané chtějí ve funkcích ulhané osoby, nejlépe soudem uznané lháře, či stíhané agenty StB.

1 2
možnosti
JR

Tak nějak mi kauza Lety připomíná hysterické počínání naší politické elity v bývalé pseudo kauze plotu v Matiční ulici. Mnoho povyku pro nic.

11 1
možnosti
DM

ČSSD by mělo řešit dluhy ,ktere by obyčejny člověk musel už davno zaplatit. Ti charakteři!!!!!!!!!!!!!!

10 1
možnosti
JH

Zvláštní způsob obnovy ztracené popularity ČSSD!!Rv Ala, exministr, chovanec plzeňských právRv

8 1
možnosti
MN

Já to nechápu. Okamura někde plácl, že tábor pro Cigány v Letech nebyl oplocený a pak se omluvil, že to asi tak nebylo, že měl dojem, že to někde četl.

No a tahle epizoda znamená, že Okamura popírá holokaust a musí být odvolán z vedení sněmovny? To někdo myslí vážně? Co je to zase za divadlo?

Jediným důvodem je trvalý tlak "liberálních demokratů" na likvidaci Okamury a Babiše, na jejich odstranění ze sněmovny a záminkou je naprosto jakýkoliv impuls.

Tito politici, co se od svého zvolení do parlamentu zabývají jen a pouze odstraněním Babiše a Okamury, naprosto ignorují polovinu voličů, kteří volili Hnutí ANO a SPD. To je opravdu velmi demokratické.

17 4
možnosti
JB

J98o65s48e72f 63B83é53r

14. 2. 2018 6:33

Od včerejška Bureše!

1 5
možnosti
MU

BTW nechapu smysl zakona o popirani holokaustu.

Ja ho nepopiram, ale pokud se tim nekdo (jen pro presnost - Okamura to nedela) chce ztrapnovat, tak by to mela byt jeho vec. Kdyz nekdo rekne napr. to, ze Kajinek nikoho nezabil, tak za to snad pujde do vezeni? Rozsudek o jeho vine uz prece davno mame.

6 2
možnosti
MU

To jsou sasci ... Tipuju, ze tomiovo prohlaseni o deravych plotech je fakt to hlavni, co obcany trapi. ;-D

13 2
možnosti
PZ

řešte Bureše tajtrdlíci;-O

2 3
možnosti
JH

To dělají tajtrdlíci již roky. Vyneslo jim to 5 až 7% ve volbách!!

3 1
možnosti