Diskuze

ČSSD: Podpořit komunisty? Proč ne

Senátní volby mohou sblížit sociální demokraty s komunisty. I přesto, že heslem ČSSD na nedělním mítinku na Řípu bylo i "Zahoďte srpy a kladiva." Pokud v prvním kole senátních voleb kandidát jedné z levicových stran neuspěje, mohli by v některých obvodech podpořit kandidáta strany druhé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

fr-mottl

10. 10. 2004 10:55
muze za to vlastne Klaus
ukazal celemu narodu, ze nejdulezitejsi je umet se nekam dostat - do funkce, pozice apod. Predvedl vsem, ze je nutne mit zname a umet obchazet zakony. Ze je treba klidne arogantne na moralni otazky odpovedet protiotazkou, zda je to trestne.
Ano, soc.dem i komuniste byli velmi ucenlivymi zaky. A dnes dokazou to same co pan profesor ucil. Pomoz si jak umis za jakoukoliv cenu.
Paradoxni je, ze vsichni odsuzuji Havla, a pritom si stezuji na _moralni_ deficity ostatnich politiku.
0 0
možnosti

bulibasa

10. 10. 2004 9:41
KSCM ma na rukou krev
http:svedek.host.skproces.html  
 
< color=#000000>"LIDOVE NOVINY"  9. cervna 1950 < color=#000000>Spravedlivy rozsudek nad rozvratniky Po recech prokuratoru a po kratsi prestavce zapocali prednaset sve obhajovaci reci zastupci jednotlivych obzalovanych. Postupne promluvili dr. Vl. Martin, ktery obhajoval obzalovane Horakovou a Krizka, dr. Otto Muller, obhajce Nestavala a Hosticky, dr. R. Neumann, obhajujici Hejdu a uchala, dr. Jiri Vizek, jako pravni zastupce Zeminove a Kalandry, dr. Vl. artos, obhajujici Kleinerovou, dr. Vl. Cerovsky, ktery obhajoval Preucila a Pesku a dr. Richard Aron, ktery obhajoval Pecla.
Reci obhajcu trvaly celkem 2 a pul hodiny. Vzhledem k tomu, ze prukazny material, vypovedi svedku i samotnych obzalovanych naprosto jasne potvrzuji jejich vinu zlociny velezrady a vyzvedacstvi, mela obhajoba tezkou ulohu
0 0
možnosti

bulibasa

10. 10. 2004 9:43
Re: KSCM ma na rukou krev
Obhajci vesmes zduraznili priznani vsech obzalovanych, kterym sami prispeli k objasneni sve cinnosti a k odhaleni svych spolupachatelu.
V dalsi casti preliceni pouzili vsichni obzalovani prava posledniho slova. Pod tihou dukazu, pocinaje Horakovou, se vsichni znovu vraceji ke svym spachanym zlocinum a priznavaji v plnem rozsahu svou vinu. Prilis pozde odsuzuji nyni sami sve spoluvinniky za hranicemi, emigrantske zradce Zenkla, Ripku a ostatni. Soud dlouhou dobu naslouchal jejich slovum, i kdyz licili veci odlehle. Co vsak nenalezali - jsou fakta, ktera by mohli rici na svou obhajobu. I to nakonec sami doznavaji. A to nejlepe charakterisuje hloubku jejich mravniho upadku, rozsah a tihu jejich zlocinu. Tito zlocinni ztroskotanci, kteri stoji pred soudem lidu, jsou i v tomto okamziku pravym obrazem stareho, podleho sveta, odsouzeneho k neodvratnemu zaniku.
________________ Historicka fakta: Milada Horakova se stala jednou z prvnich obeti politickych procesu prelomu ctyricatych a padesatych let v Ceskoslovensku. V procesu s ni byly vyneseny ctyri rozsudky smrti, deviti odsouzenym byly ulozeny tresty od 15 let tezkeho zalare az po dozivoti. Horakova byla popravena 27. cervna.

me2di

4. 10. 2004 22:26
!!!!
GROSS JE O TVOJE OSTUDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 0
možnosti

Leva

4. 10. 2004 20:37
škromach chce koruto
Škromachovi jde o koryto a je mu jedno s kým, on k nim patřil, patří a u koryta chce patřit. V rohatci mu říkají ROKO. (rohatecký kok-t).
0 0
možnosti

neznámýpočítač

4. 10. 2004 20:04
Chceme komunismus zpět miláčkové moji, zdraví Škromach
Já sám velký Škromach vám ukážu co je diktatura proletariátu , nebo to raději nechám udělat Velkého Grebéna??  
 
 
0 0
možnosti

zvo

4. 10. 2004 16:53
Zamer nebo blbost?
Tito lide nechteji byt zvoleni.
0 0
možnosti

vlaska

4. 10. 2004 16:49
úžasná strategie !!!!!
Pan Škromach -  bývalý komunista, pan Machovec - bývalý komunista se chtějí paktovat s komunisty. Proč mě to nepřekvapuje? Od "89" jsem přesvědčená, že ti přiblblí komunisti si založili KSČM i když věděli, že po převratu je k vládě nikdo nepustí, takže budou jen kecat a kecat, jak to dělali od r.1948. Ti mazaní komunisti, kterým bylo líto, že přišli o korýtka a o moc, založili ČSSD a aby to nebylo blbí, říkají si strana středu. Teď vládnou už dost dlouho, aby mohli vystrčit růžky a začít vyprávět "mlaďasům" jak jsou komunisti sociální a spravedliví. Je to lloutkové divadlo na hloupé voliče, kterým se nechce nic dělat, nebo jim nezáleží na tom v čem budou žít jejichh děti. Proboha proberte se!!!!  Ty dluhy co nasekala ČSSD se musí zaplatit ! A to, že se ODS snaží dostat do vlády je sebevražedný čin, protože bude na nich, aby vymětli ten Audiášův chlív. Nejdřív uklízeli po komunistech a teď budou uklízet po ČSSD.
0 0
možnosti

Templ

4. 10. 2004 17:34
Re: úžasná strategie !!!!!
Jaké dluhy.... po znárodnění přece všechny dluhy padnou....
0 0
možnosti

termin

4. 10. 2004 14:41
škromach
je vyžraný nemyslící vepř.
0 0
možnosti

zlej

4. 10. 2004 16:51
Re: škromach
je vyžraný myslící ( na sebe a stranu ) vepř.
0 0
možnosti

Destroyer7

4. 10. 2004 13:17
Chrochtáku, ty si ale vůůůůůůl
Co jsem to prase Škromachovo zahlídnul prvně, tak jsem k němu pojal hluboký odpor. Od pohledu špína chlap. Korunu všemu nasadí, když otevře ten svůj fekál a začne do světa vypouštět ty s*ačky co jich má plnou myslivnu.
0 0
možnosti

PPS_43_SUDAJEV

4. 10. 2004 13:50
Re: Chrochtáku, ty si ale vůůůůůůl
To už i můj pes má lepší myslivnu než tlusťoch.
0 0
možnosti

interracial

4. 10. 2004 13:15
nevím proč se všichni hádáte
Vážení, není to náhodou o tom, že kompartaj nemá správně (a spravedlivě vůbec ) existovat? nespadá její existence - spíše neexistence pod zákon, který jedznačně říká, že fašismus a komunismus jedno a totéž jsou? a že jakákoli propagace fašismu či komunismu je trestná?
jak je to možné, že vůbec tato kompartaj existuje a ti estébáci grebeníčkové, filipové a jim podobní mohou vůbec veřejně povídat svoje bludy??????????????
0 0
možnosti

hasmen

4. 10. 2004 13:17
Re:
Nejsme jako oni?(kde já to slyšel)
0 0
možnosti