Diskuze

Cizinci vymysleli nový způsob žebrání

Za žebrání, které v centru města zakazuje vyhláška, lidem z ciziny nehrozí žádný trest. Na ulici žebrají i jejich děti, za což rodiče trest nestihne. Křižovatka U Bulhara, třicet minut po poledni. Mezi auty, stojícími na červené při sjezdu z magistrály, se proplétá chlapec. Pod flanelovou košilí ukrývá levou ruku. Pravou napřahuje do oken řidičů plastikový kelímek. Muž, který se opodál opírá o berli, jej za chvíli v žebrání vystřídá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

XXX

23. 7. 2001 9:48
Rumuni......
Škoda, že se tu všichni rozčilujeme, ale stejně s tím nokdo nic neudělá. Policajti jsou na ně krátký, naši zákonodárci....těm je to jedno, je nikdo neobtěžuje a možná, že ani netuší jak to v centru Prahy vypadá. Je to hnus, na Václaváku člověk nemůže projít aby ho každou chvilku někdo z téhle sebranky neobtěžoval. Jediné řešení je skutečně okamžitá deportace bez možnosti jakéhokoliv návratu k nám...pokud možno i pro jejich rodiče.
0 0
možnosti

Vitalish

20. 7. 2001 11:50
Co vymysleli ?
Pokud vim tak bezrukej spinavej rumun s kelimkem na krku tam postava uz tak 4 roky , spina nechutna ........ At tahnou odkud prisli,tech co lidem otravujou zivot je uz tu dost i z vlastnich rad !
0 0
možnosti

Petr

19. 7. 2001 14:16
Rumuni sou...
No to teda. Okamzite bych zavedl vizovou povinnost a byl by pokoj. S nama se na zapade taky nikdo nemazli, tak proc to my delame s nima?
0 0
možnosti

Kamil

19. 7. 2001 16:25
Re: Rumuni sou...
Spravne, viza. Zbavit se toho plebsu. Britanie a Kanada nam mohou byt skvelym vzorem.
0 0
možnosti

tomáš

19. 7. 2001 12:54
Rumuni sou kurvy
bylo by pořeba odtud všechny vyflákat, na těch křižovatkách mě fakt serou člověk aby se už v autě radši cestou přes Prahu zamykal.
0 0
možnosti