Diskuze

Znásilnění hlásí jen každá dvanáctá oběť. Policii stále brzdí stereotypy

V Česku je každý den nahlášeno jedno až dvě znásilnění. Pravděpodobně je to ale pouhý zlomek z počtu skutečných případů. Přestože se situace pomalu začíná měnit k lepšímu, většina obětí se stále neodhodlá znásilnění ohlásit. Důvodem je přetrvávající stereotypní přístup k obětem ze strany policie, lékařů i soudců.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všeobecný problém bude asi trošičku v tom, že si ženy představují svůj genitál jako něco posvátného a jako bránu dovnitř svého těla, což je jenom náboženský nonsense,, Vagína snese docela dost a žádné synonymum brány života bych jí nepřikládal. Že jsou ženy citlivější, to chápu, ale také že jsou mnohem zvrácenější a úchylnější, co se týče sexuality, to mi taky nikdo nerozmluví. Stačí si poměřit poměr mužských a ženských prostitutek. Je to jenom o vnímání. V 90 procentech BDSM filmů na internetu jsou unesené češky, které se nechali zlákat na natáčení porna v zahraničí. Stačí zkouknout pár záběrů např. z keezmovies a zadat bdsm.. Až se vám z toho udělá špatně, jak tam mezi špatnou angličtinou české naivní holčiny řvou česky a pláčou "já chci domů", když je uvazují někde v kalifornii v atrapě středověkého hradu k mučícím nástrojům a podstupují davové orgie s mlácením a ponižováním, a vše naprosto reálně.. To natáčí renomované pornoprodukční společnosti. Tohle nechává všechny státy světa a hlavně české úřady naprosto v klidu. Pak brutální střih, profackování a spláchnutí studenou vodou a roztřesený úsměv zmlácené holky, které nic jiného nezbývá, než říct, jaká to byla švanda s namířenou bouchačkou do jejího obličeje.. Zkuste si udělat svůj názor lidičkové... Tady ty naivní holky nachytaj v improvizované přijímací kanceláři a zbytek života stráví v mučírně na druhé straně světa s poznámkou: "A co sis myslela ty kur*o? Že budeš herečka a budeš kouřit č*ráky jenom těm, který se ti budou líbit?"

1 3
možnosti

Tyhle produkční společnosti vsadili na to, že koho to odpuzuje, na to koukat nebude a koho to zajímá, ten to zase nebude řešit a užije si. Vůbec se nedivim Q. Tarantinovi, že si pro svůj film Hostel vybral právě prostředí a laxnost české republiky... Naprosto ho chápu a on ví víc o naší zemi, než by se vám komukoli chtělo jenom koutkem oka zahlídnout...

1 1
možnosti