Diskuze

Česká schizofrenie a padlý Lisabon

Polský prezident Lech Kaczynski nepodepíše Lisabonskou smlouvu. Je to spíše symbolické gesto než bouchnutí do stolu, které by otřáslo Evropou. Ostatně ani irské ne padesát let dolepovanou a vyspravovanou, leč velice stabilní a útulnou chatrč zvanou Evropská unie nepoddolovalo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

sir Humprey

4. 7. 2008 0:24
Komárku, Komárku...občas Můza né a né...

0 0
možnosti
EN

nnattalli

2. 7. 2008 18:32
mam si to precist

?

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

4. 7. 2008 0:21
Re: mam si to precist

ani ne, snad :-) ahoj

0 0
možnosti
SS

:-(

2. 7. 2008 18:26
Proč?

"Vládní ODS je schizofrenní. Premiér smlouvu podepisuje a jeho poslanci ji posílají k Ústavnímu soudu. Jenže jsou chvíle v životě člověka, kdy je schizofrenie přirozený stav duše. Proč?"

---

Nenazyval bych to schizofrenii, ale prachobycejnym diletantstvim a prospecharstvim ceskych politiku. :-(

0 0
možnosti
P

pimlico

2. 7. 2008 17:02
Irum nevadi ani Cesi, ...

... ani Polaci. Jednak vitaji pracovni sily a jednak ze sve prirozenosti neodsuzuji druhe, ikdyz byste si to mozna pral. S jednemi i druhymi vychazeji velmi srdecne, Takze Lisabonskou smlouvu asi odmitli z jineho duvodu, nez jsou stupidity, ktere zde uvadite a Irum podsouvate. To, co predvadite, je diletantismus, nehodny iDnes. Nesudte je podle sebe, prosim. Piste o tom, cemu rozumite, co vite, a o cem mate informace. Pokud ne, nasazujete jinym / zde narodum - ceskemu, polskemu a irskemu / saskovsky nos i vy, a v takovem pripade se nelisite od tech, ktere kritizujete. Pravdepodobne jste v Irsku nikdy nebyl a zadneho Ira jste mozna doposud ani nepotkal. Nehraji si na chytre a nad nikoho se nepovysuji tak, jak to cinite vy, a to je jednim z jejich charakterovych rysu. Prectete si o nich neco, a pak posuzujte. Je to uplne jiny svet, nez znate, nebo si predstavujete na svych cestach mezi domovem a kancelari. Dekuji. I za Iry.

P.S. A jak jste prisel na to, ze Irove sveho kroku lituji ?

0 0
možnosti
TH

František Koudelka 4.Kyju

2. 7. 2008 17:08
Re: Irum nevadi ani Cesi, ...

Kde tam píše, že svého kroku litují?

0 0
možnosti
VP

kremsa

2. 7. 2008 7:20
Dobrý článek. Díky, pane Komárku!

Přál bych si, abyste měl pravdu v tom, že "Unie je všechno jiné než zglajchšaltovaný prostor, kde vládnou byrokrati, jak si ji představuje Václav Klaus". Bojím se ale, že cílem Lisabonské smlouvy je právě takový prostor z Unie vytvořit, a že se jí to nakonec podaří.

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

4. 7. 2008 0:24
Re: Dobrý článek. Díky, pane Komárku!

R^:-/

0 0
možnosti
JN

ix.

2. 7. 2008 7:19
Dobře napsané....

R^

0 0
možnosti