Diskuze

Do Německa bez testu. Češi zaplavili německé supermarkety u hranic

Ještě nedávno hrozila za návštěvu bez testu sankce. Teď je cesta volná a Češi vzali německé supermarkety útokem. Odvolávají se na kvalitu potravin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nakonec ty úspory lidi utratí, jenom ne tady ;-D Jo když naše obchody prodávají předražený šunt, dobře jim tak Rv

1 0
možnosti

České potraviny jsou dle Food Index 5. nejkvalitnější na světě, německé až 13. Když někdo touží po konzervě od Aldi, tak prosím. Naše kočky to odmítají. Guten Appetit.

0 9
možnosti

Doporučuji si index seřadit podle quality And safety a nekoukat na celkové pořadí do kterého vstupují další ukazatele. Německo 11. a ČR 24.. Další připomínky?

0 0
možnosti

P58a50v32e41l 10B48e71ň21o

9. 6. 2021 10:20

No to tak byli vždy....z kolonie vždy chtěli lidi do koloniální velmoci...

0 0
možnosti
Foto

využil jsem toho okamžitě ,stejná konzerva ale u nás 52% masa a ta samá ale ještě levnější v německu 89% masa a o tom to je , pomeranč z německa se dá krásně oloupat a prýští z něho štáva,pomeranč u nás je suchéhc nechutné nic , prášky na praní to je nebetyčný rozdíl , ty německé opravdu perou za české jsou to jen vyhozené peníze, tedy proč bych nejel těch 60km nakoupit kvalitu a protože je to v německu levnější zaplatí mi to cestu

9 0
možnosti

Ok, ale víte například to, že v Německu je v kategorii "maso" i masový separát, zatímco u nás se vykazuje zvlášť? Ve výsledku je ta konzerva úplně stejná.

1 11
možnosti

Článek plný polopravd a vyslovených lží: především v posledním odstavci v rámečku. Buď je autor neschopný nebo všeho schopný a jen lže, aby ukázal, že český režim je stejný jako německý.

Není to pravda, lidé v Čechách si od vlády a úředníků nechají kálet na hlavu a musí dodržovat nesmyslná pravidla, která v Německu vůbec nebyla nebo byla velmi lokální a časově omezená.

Do restaurace, galerie, muzea a pod. pochopitelně test nepotřebujete, pokud není incidence nad 100 (a to skoro nikde není).

1 3
možnosti

Přesně tak, v každé spolkové zemi se opatření lišily a liší a to včetně případné pokuty. Např. u nás v Mainz je pokuta , za roušku 60 eur a ne 250 jakse píše v článku. Ale to je pořád dokola v českých médiích, kdy se Bavorská opatření vydávají za Německá opatření.

6 0
možnosti

Německým obchodníkům plní kešeně koupěchtiví Češi, Čeští (příhraniční) obchodníci vyhlíží koupěchtivé Čechy.

0 0
možnosti