Diskuze

BIS se po svém vzniku zajímala o Štěchovický poklad

Bezpečnostní informační služba po dvaceti letech přiznala, že se po svém vzniku zajímala o takzvaný štěchovický poklad. Jejím úkolem údajně bylo zjistit, zda za ním neexistuje nějaké neviditelné pozadí, potvrdil televizi Nova mluvčí služby Jan Šubert.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

URB-Královna diskusí

8. 11. 2009 21:32
BIS špehovala i faráře

Málokdo to ví, ale ještě 3 roky po převratu, po založení BIS, sledovali též faráře. To jsem byla náhodně v Příchovicích v Jizerkách a přistoupil ke mě chlapík a na faráře se vyptával, jestli tam nedělá letničky a podobně. Tak jsem mu řekla, že ano a schovávají se u něj podivné osoby.

0 0
možnosti

agent

8. 11. 2009 21:40
Re: BIS špehovala i faráře

Akorát jsem nepochopil, jak jste došla k závěru, že se jednalo o důstojníka BIS!

0 0
možnosti

URB-Královna diskusí

8. 11. 2009 23:37
Re: BIS špehovala i faráře

To byla shoda náhod. Ten den se zrovna měnili peníze na poště za kolkované a ta pošta v Příchovicích je na náměstí.Monitoroval to jeden policajt, kterého jsem trochu znala. Řekla jsem mu o těch podivných otázkách a on šel k jeho autu a požádal o prokázání identity. Chlap v autě jen mu něco ukázal a policajt se vrátil k poště a povídal, že to je v pořádku a byl to agent z té nové tajné policie. Asi to služebně nebylo košer, ale bylo mu hloupé se chovat, jako osel.

0 0
možnosti