Diskuze

Babiš bude žalovat Slovensko. Vadí mu, že je stále spojován s StB

Premiér Andrej Babiš podá do 15. června žalobu na Slovensko k Evropskému soudu pro lidská práva. Řekl to po jmenování předsedou vlády na Pražském hradě. Babiš se dlouhodobě snaží dosáhnout soudního verdiktu, že nebyl vědomým spolupracovníkem komunistické tajné policie StB.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cesi jsou nepoucitelni..

0 0
možnosti

Je podivné že Slovenský súd prohlásil výpovědi stbáků za "nevěrohodné" kdežto zápis o závazku Babiše za autentický! Soudy by měly mít jednotný názor!

1 0
možnosti

Zápis o závazku musí být podepsaný.

0 0
možnosti
Foto

"Babiš bude žalovat Slovensko. Vadí mu, že je stále spojován s StB..."

No nevím jak hodně mu to skuečně vadí. Spíš "vadí - nevadí." ;-D

2 0
možnosti

Nejspíš to vadí těm kterým vadí jeho politika!

Znám STBáky kteří byli slušnější než leckterý komunista!

1 1
možnosti

Všichni ložou a ubližují mu. Olaf, Slovenský ústavní soud. ODSka sním nechce do spolku atd. Chudák Bureš. Ještě, že jeho tatínek nám nemůže vyhlásit válku. :-P Rv

13 1
možnosti

J85a25k21u13b 51R21o83u92s

4. 8. 2018 16:16

Všichni se proti němu spikli :(

0 0
možnosti

Že byl veden je jedna věc Zda spolupracoval a donášel je věc druhá. Vedených ve svazcích byli stovky, třeba i kandidát na prezidenta Michal Horáček. Bohdalová Kanyza a jiní. Jedna která spolupracovala a i donášela byla třeba gymnastka Bosáková a Emil Zátopek z toho taky zrovna nevychází nejlíp. A to nemluvím o těch kteří do r. 1968 byli zuřiví komunisti a v tzv. obrodném procesu obrátili o 100%. např. spisovatel Pavel Kohout a tedˇ si hrají na demokraty

3 8
možnosti

Bojuj koblížkáři ;-DR^

13 1
možnosti

To je absurdní. Kleslová + xyz jiných EstbANŮ, DNEŠNÍCH anoNISTŮ.

4 0
možnosti

Z jeho projevu je jasně znát, že lže, vymlouvá se jako profíkaný školáček. Lže, mele, blekotá a není mu vůbec hanba.

14 0
možnosti

oprava prefíkaný

5 0
možnosti

Líbí se mi vyhledávač EZO (evidence zájmových osob StB). Ve vyhledávacím řádku je nápověda: Zadejte příjmení, např. Babiš. :-D Ti se s tím nemažou.

6 0
možnosti
Foto

Andy je vlastně strašlivý chudáček. Zatímco si ostatní děti užívaly radostí vyspělého socialistického školství, on byl donucen studovat v lůně kapitalismu, ve Švýcarsku. Matka ho donutila vstoupit do KSČ. StB si na něj vymyslela agentství. Po revoluci mu přes jeho odpor jeho zaměstnavatel Petrimex mu doslova vnutil Agrofert. Nechtěl jít do politiky a už vůbec ne do vlády a ač tvrdil, že by byl špatný politik, zase ho k tomu donutili. Arcilotr Kalousek mu vnutil korunové dluhopisy. Majitelé firem, které chtěl koupit, což odmítali, mu pak náhle krachující firmy vnutili za pár babek, s čímž měl jen starosti se záchranou. Policie v moci ČSSD ho nespravedlivě obvinila z dotačního podvodu. OLAF zkorumpovaný Kalouskem v tom pokračuje, zrovna tak europoslankyně, která se zabývá evropskými dotacemi. Slovenský Ústavní soud záměrně před volbami označil Babišovy svědky za nedůvěryhodné. Babišova žena a děti v okamžiku převzetí obvinění tak těžce onemocněli, že už sedm měsíců nejsou s to absolvovat výslech. Teď ho zase nutí dělat premiéra s komunisty a socany. No, nemá ten chlapec smůlu? Jo, a ten účet z vinárny U obuvníka taky nesouhlasí.

12 0
možnosti

J90a32n 77H51l55a19v79á48č

7. 6. 2018 23:18

Jenom to všechno zlehčujete, intošácká kavárna, pražská kavárna a kalouskova kavárna na Vás má neblahý vliv pane Polanecký. Lépe by bylo vybavit se plakáty a jít demonstrovat za Babišovu očistu. Je to charakter a jeden z nich.

0 0
možnosti

Žalovat může, na to má každý právo.

A co, když dá soud za pravdu Slovákům?

Zabalí to, anebo se vrhne do lůna Zemanovi a ten ho určí být jediným možným vladařem?

9 1
možnosti