Diskuze

Za rezolucí stojí čeští europoslanci. Chtějí poškodit Česko, tvrdí Babiš

Za rezolucí Evropského parlamentu podle premiéra Andreje Babiše stojí čeští europoslanci. Ti podle něj dělají vše pro to, aby Českou republiku v Bruselu poškodili, sdělil v reakci na páteční kritické usnesení Evropského parlamentu kvůli jeho možnému střetu zájmů. Rezoluce se podle něj snaží ovlivnit výsledek auditních procesů v rámci EU.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J71a73n 52S35v25a16t30e72k

22. 6. 2020 16:29

Za rezolucí stojí čeští europoslanci. "Chtějí poškodit Česko", tvrdí Babiš

aneb jinými slovy

"Stát jsem já"

Koneckonců proč ne? Vždyť Babiš přece od počátku tvrdil, že chce stát řídit jako (svoji) firmu... takže nesouhlas europoslanců se způsobem rozdělování peněz ze společného evropského unijního balíku (také) pro jeho firmu (je jejím beneficientem, takže z ní má jednoznačně zisk) chápe zcela správně (z hlediska svého chápání řízení vlády a státu) jako poškozování zájmů (jeho) firmy, potažmo (jeho?) státu.

Ale snad na tom nejsme tak zle, abychom se museli ztotožňovat s nějakou (byť ekonomicky významnou) firmou, podnikající v zemědělství a chemickém či dokonce i lékařské průmyslu!

Nejsme v dobách Krále Slunce!

0 0
možnosti
JK

J93a49n 29K24o98h24o98u62t

22. 6. 2020 16:12

Co by poškozováním ČR asi tak získali? Vždyť si ten AB nevidí do úst. Prostě si nedokáže připustit, že jeho měl vazby s Agrofertem utnout skutečně a ne jen na oko.

0 0
možnosti
DC

Bonzovat kdesi v Bruselu na krajany je odporné a hanebné. Bohužel České dějiny jsou tímto svinstvem prosnulé. Čest vyjímkách.

0 2
možnosti
PT

By mě docela zajímalo, zda měl možnost promluvit zástupce "zločinného" Afrofertu, kterého se tohle nejvíc týkalo, bych řekl že Urválkův EU tribunál tohle nepřipustil, zatímco Gréta nebo "hrdinná" kapitánka si tam svůj fanatismus mohli přednášet.

ANO bohužel má v EU parlamentu jen kavárenské poslankyně Dlabajová, Charanzová, Maxová a tady silně pochybuji, že některá z těchto dam vysvětlila EU parlamentu, že tady nejde vůbec o EU dotace ale udavačskou válku Pirátů proti "třídnímu nepříteli" kapitalistovi Babišovi, kteří tam svůj třídní boj přenesli, protože tam mají přes svou extremistickou frakci Greens-EFA ve spojení s německými zelenými fanatiky daleko větší sílu a vliv než v parlamentu ČR.Rv

2 3
možnosti
AN

A69l69e48š 14N34o61v86á22k

22. 6. 2020 14:00

podle obsahu diskuse je idnes velmi protibabišovské, nechápu, proč mu EP vyčítá ovládání 30% českého trhu soukromých médií...:-)

1 2
možnosti

"Za rezolucí stojí čeští europoslanci"

Takže čeští poslanci přesvědčili takové množství svých kolegů, včetně většiny frakce ve které je ANO? To by byla panečku síla a vliv, kdyby tohle naši europoslanci dokázali. Neměl by Babiš říct, že on skoro nikoho nepřesvědčil? To je názorná ukázka síly Babiše prosazovat české zájmy. Nedokáže prosadit ani jeho osobní zájmy. Jen umí svalovat své problémy na jiné a poškozovat Česko.

6 2
možnosti
PT

Přesvědčili to tam snadno, protože když tam poslanci celé naší opozice za podpory německých fanatiků z frakce Greens-EFA, kteří kapitalisty nenávidí stejně jako Piráti, přednášeli projevy proti Babišovi tak tam nic jiného asi ani nezaznělo, aby tam svoje řekl zástupce Agrofertu, to nejspíš možné nebylo a jinak tam má ANO jen kavárenské poslankyně Dlabajová, Charanzová, Maxová, ty tam dělají politickou kariéru v Bruselu a ty nejspíš mlčeli jako hrob. Rv

0 2
možnosti

Rezoluce se snaží ovlivnit výsledek auditní zprávy? Ten Babiš se asi zbláznil. Pro rezoluci bylo 513 europoslanců! To jako že čeští europoslanci ovlivnili tolik ostatních europoslanců?! Je to přece jasný, Babiš je v jasném střetu zájmů, jeho manželka je ve správní radě a Babiš je beneficientem Agrofertu...Co více lidi chcete? Vystoupení ČR z EU??

1 0
možnosti
AN

A53l45e84š 19N22o50v83á51k

21. 6. 2020 20:20

O čem se bavíte je mi jedno. Na začátku vlákna stála otázka na jaké kandidátce byla Jourová. Na žádné.

1 3
možnosti
LF

Poslední můj dnešní příspěvek s přáním uskutečněním brzkých předčasných voleb.

1 0
možnosti

V64a11š51e86k 61Ř14í77h12a

21. 6. 2020 19:01

Brzké volby nebudou, KSČM už ustoupili a Bureš moc dobře ví, že teď ještě nemá připravenou demagogii alá Lithium nebo zlaté cihly v trezoru premiéra.

4 1
možnosti
LF

Česko se poškozuje především samo a to v mnoha směrech.

Jen když si připomenu směr justiční. Klausovu amnestii, kterou vyhlásil také proto, že kauzy, tunelování, podvodů se neřešily ani do deseti roků.

Nebo kauza Jourová, Rath ,Nagyová-odposlechy v poslední řadě Čapí hnízdo a mnoho a mnoho dalších a v jiných směrech.

0 2
možnosti

Stačilo by mít dobrou vládu. Ale ona tu jaksi není. Jourová je i nyní zkorumpovaná od Babiše. Je to fakt smutné.

5 3
možnosti