Diskuze

Spor o Pocheho brzdí vznik nové vlády. Může to být problém, řekl Hamáček

Spor o složení vlády, konkrétně o to, kdo povede ministerstvo zahraničí, může zastavit vznik nové vlády ANO a ČSSD s tolerancí komunistů. Spor o kandidáta ČSSD Miroslava Pocheho nedokázali na schůzce v Průhonicích u Prahy vyřešit šéf ANO Andrej Babiš a předseda sociální demokracie Jan Hamáček.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Že si ČSSD neví rady s postem ministra zahraničních věci ? Já pořád čekal, kdy vytáhnou z ušmudlaného politického kumbálu Klamodíra Špidlu či Yardu Trdlíka nebo Zdenála Škrobmachera a bylo by ! Všechno osvědčené kádry, které se s Miloušem znají ještě z ́90 a Hajdaláček i s Zimálem by měli hned o starost méně ;-D

0 0
možnosti
PW

Co to mate v CESKU za presidenta? Co to mate za predsedu vlady?

Je to mozne srovnat s nejakou evropskou zemi? (zapadni)?EU!!

2 2
možnosti
MM

jako Kocourkov, ale sranda to neni zadna

0 1
možnosti
JD

J56o26s59e68f 80D31u50š27e61k

17. 6. 2018 10:19

Nechápu lidi , kteří se někam cpou , když je tam skoro nikdo nechce. Osobně si myslím , že " tradiční strana " by měla mít na pozice ministrů vždy tak po třech kandidátech. Pokud nemá , tak to asi uvnitř strany nefunguje . Vůbec se speciálně u socanů tomu nedivím : Marksová , Valachová , Němeček.......nyní Toman atd. :-(

2 2
možnosti
AE

Jak může kdokoli hájit toho Pocheho? Člověka, který prohlásí cokoli, jenom aby se dostal ke korytu

5 4
možnosti
RS

Co např. prohlásil?

0 0
možnosti
VP

V40í28t 53P44r17č81í97k

17. 6. 2018 9:54

Tato kauza předně ukazuje, jak slabým politikem ve skutečnosti náš estébácký oligarcha je. Nejdřív se ČSSD dohodne, že výběr ministrů nechá výlučně na nich, aby si při první příležitosti nadělal do gatí před hradním pánem a úplně otočil. Politický marketing, ostřelování premiéra z pozice ministra, v tom byl Andrejko dobrý. Ale vést vládu je vyšší level a to už mu jaksi nejde. Každá vláda, v jejímž čele bude Babiš stát, bude ve skutečnosti Zemanovou vládou, oligarcha bude pouze jeho poněkud trapnou loutkou.

6 3
možnosti
LK

CSSD dusledne pracuje na vlastnim ztrapneni I u tech par volicu co zustavaji strane verni. Poche je druh proEUmultikulti politika ktery u volicu jasne propadl. Takoveho cloveka protlacovat do vlady za kazdou cenu muze byt pro CSSD konecnou ranou.

9 2
možnosti
PK

P37e79t17r 87K28i73e87b32e49l

17. 6. 2018 10:39

..no jestli je europoslanec, tak u voličů asi nepropadl,ne?

2 2
možnosti
AD

Vypadá to že Poche má velmi potentního zastánce který mu ani nedovolí odstoupit! Objevily se hlášky že zde hraje Bakala a vedení EU nejen pro Pochého ale i pro Hamáčka!! ?RvR^!!

3 2
možnosti

A co Soros a Kalousek? Ti v tom nejedou? ;-D

3 1
možnosti
ZZ

Pokud Babiš ustoupí , je to jeho konec Ustoupil socanům až dost. Socani neustoupili v ničem , předkládali nové a nové požadavky. To raději nové volby , kde socani dostanou ještě míň , než dostali teď.

10 4
možnosti
DR

A co když dostanou víc anebo přinejhorším stejně? Budeme pořádat další volby?

1 0
možnosti
JK

Sběrač funkcí Poche podporuje samozřejmě ekonomicky přínosnou migraci bez ohledu na volby a lid. Ukázka politických tunelovacích ambicí.

2 4
možnosti

STBureš jde na ruku mstivému proruskému pRezidentu a uvolňuje cestu k vládě rudé hrůze - přímým nástupcům zlodějů, udavačů a vrahů.

No to jsme to dopracovali, lidé, probuďme se, to jsme už zapomněli, jak nám komanči ničili život?

8 6
možnosti
VI

A Vy vážený pane také neračte zapomenout , že předseda ČSSD sedí ve správní radě neziskové organizace spolu jak potvrdil soud s největším gaunerem Bakalou.

5 3
možnosti