Diskuze

Za očkování důchodců 380 korun pro lékaře, oznámil Babiš motivační program

Pokud praktický lékař přesvědčí seniora, aby se nechal očkovat proti covidu-19, dostane od pojišťovny bonus 380 korun. Uvedl to premiér Andrej Babiš. Šlo podle něj o návrh pojišťoven, který vláda jen vzala na vědomí. Praktici se ale proti formulaci ohrazují - peníze mají vykompenzovat čas strávený třeba vysvětlováním rizik.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J46a75n 65S47o17u36č51e20k

2. 9. 2021 8:38

Babičko, dědečku, přijďte si pro injekci, dostanu za to 380 korun, volá lékař. Tak tohle kdo dokázal vymyslet, to snad už nebyl ani člověk. A pokud se tomu nějaký lékař podvolí, tak by u mě ztratil veškerou důvěru.

2 0
možnosti
AJ

Cože? Za přesvědčování lidí, aby si dali konkrétní lektvar - odměna lékaři?

Nezblaznili jste se? Snad lékař má léčit, a doporučovat dle zdravotního stavu to nejlepší svým pacientům, a ne hromadně kvůli prachům opichavat experimentální vakcínou, kde jedna již v USA byla plně schválena směšným procesem na datech DO 13.3., tedy bez vlivu delty.

Fuj, hnus!

2 0
možnosti
JN

Pane Bureš, strategická předvolební chyba, musíte si kupovat důchodce, ne vzdělané lékaře.....-

5 0
možnosti
FN

Oznámil to Babiš - ten se nacpe i prasatům žrádla.

0 0
možnosti
KS
OH

Já pořád čekám až bude očkování nabízet Česká pošta u přepážky, vážně.. Vždy když se paní za pultem zeptá a nějaký los nebo něco nedáme?? Tak kdy se optáji a očkování nedáme ;-D?

1 1
možnosti
OU
OU
RP

.. a pritom staci ivermektin.... uspesnost 99%... lekari v tokiu vi co delaji kdyz ho zacinaji predepisovat misto vakcin.. ale u nas ho zakazali... nebot je za hubicku a big farma firmam by z toho nic nekaplo.. a o tomto to je.... nejake zdravi nikoho nezajima....

2 0
možnosti
AF

A66d74a55m 63F40a25l26b92r

1. 9. 2021 20:17

Zákonné uplácení lékařů, které může být i nebezpečné, pokud lékař s vidinou finanční motivace požene na očkování i lidi, kterým by to normálně kvůli zdravotnímu stavu nedoporučil.

4 0
možnosti
LF

Podavatel motivačního programu - Pojišťovna.

Hlasatel motivačního programu - Babiš.

Příjemce motivačního programu - Praktičtí lékaři.

0 0
možnosti