Diskuze

To by se Havlovi nelíbilo, někomu málem ukousli prst, kritizuje Babiš odpůrce

S obytňákem a kolegy objíždí česká města a na mítincích mluví s lidmi. V posledních dnech se akce Andreje Babiše mění v bouřící kotel, kde se jeho odpůrci pouštějí do něho nebo se střetávají s jeho podporovateli. Zasahovala i policie. Podle poslance napětí vyvolávají stoupenci pětikoalice a Milionu chvilek pro demokracii.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Český národe , ty jsi chtěl být demokratický , ale zatím se přikláníš k cenzuře a totalitě.Kdo má jiný názor než odpůrce Babiše je hanoben.Věřím , že Babiš prezidentské volby vyhraje , pokud bude kandidovat.Radši bych jej viděla opět premiérem.

0 0
možnosti

A nemá tak náhodou pan Babiš coby poslanec sedět v parlamentu a pracovat na zákonech? Anebo odejít z politiky a věnovat se zvelebování svých 300 firem které dílem našmelil, dílem nakradl ? Místo práce objíždí republiku a ohlupuje důchodce.

1 0
možnosti

Akceschopný předseda vlády měl Rakušana za jeho zcela nepřijatelná veřejná vyhlášení o Policii ČR ihned odvolat z postu ministra vnitra. Tento prolhaný emočně nenávistně jednající a mluvící předseda strany s ukradeným názvem a zlodějskou realitou dnešních dnů je schopen zničit jakoukoliv policii, která neplní je ho fantasmagorické představy.

2 2
možnosti

J90a18n 67K60a46l77e25t39a

7. 8. 2022 0:21

"Já jsem neříkal, že ti lidé jsou fašisti, říkal jsem, že vyšel článek v Právu, kde autor píše, že se tak chovali fašisti a nacisti. Zároveň v závěru dodává, že skutečný demokrat, i když třeba Babiše nevolí, by neměl šlapat po ústavně zaručené svobodě shromažďování."

a já jsem zase četl článek že Babiš je podvodník a lhář

shromažďovat se každý může, ale na mítinky může přijít kdokoliv a také může vyjádřit svůj názor.

3 0
možnosti
Foto

Tak kariérní komouš a konfident StB si bere do huby Václava Havla?

CHUCPE!

(Prvním, kdo by se V. Havlovi nelíbil, by byl především sám soudruh Babiš.)

10 2
možnosti
Foto

Tak nomenklaturní komoušský kádr a konfident StB soudruh Babiš si bere do huby Václava Havla?

CHUCPE!

(Prvním, kdo by se V. Havlovi nelíbil, by byl především sám Babiš.)

4 2
možnosti
Foto

Vládu pevné ruky v této zemi propaguje a začínají na soc. sítích hlásat jedině a výlučně příznivci "Fialové pětikolky" a v tomto světle je v jejich politickém slovníku používání termínu demokracie jasná neznalost významu tohoto pojmu,....dokonce bych řekl, že označení sebe jako pravicovým demokratem, je pro pisatele naběhnutí si na žalobu....ostatně spojení dvou slov je jasný protimluv a jejich naplnění z říše SCI-FI.;-(Rv

3 14
možnosti

Tim jste chtel rict co? Ze neexistuji pravicaci, kteri by zaroven byli demokrati?

4 1
možnosti

P89e48t10r 80Č48e39r36n42ý

6. 8. 2022 19:08

A nyní máte vážení možnost vidět na vlastní oči jedinečné kouzlo transformace, ze slovenského agenta STB se stane prezident ČR. Seďte a doufejme,že se to nepovede.

3 1
možnosti

Skutecnost, ze pan Babis je fsvoritem prezidentske volby, je smutnym dukazem upadku pravniho a moralniho vedomi lidu teto zeme.

6 1
možnosti

Nějak mi tu chybí článek, že Babiše v Táboře vypískali. Chápu, že pro deník nemajitele, je velmi obtížné o tom informovat.

10 1
možnosti

Normalizační komunista si bere do pusy Havla.

Toho Havla, který se stal posledním prezidentem ČSSR, ČSFR a prvním prezidentem svobodné a demokratické České republiky.

Toho prezidenta, který přispěl ke vstupu ČR do Severoatlantické aliance NATO, toho prezidenta, který výrazně prosazoval přijetí CR do EU, toho prezidenta, kterému se nepodařilo zabránit rozdělení republiky, toho prezidenta, kterému se nepodařila "částečná izolace" těch, co bránili svobodě a demokracii i toho prezidenta, který jmenoval kariérního komunistu předsedou vlády.

3 3
možnosti