Diskuze

KOMENTÁŘ: Nedostali by za uši, i kdyby Zeman a Babiš k H-Systemu mlčeli?

Andrej Babiš i Miloš Zeman si vysloužili kritiku za to, že zasahují do kauzy H-System. Ale nedostali by za uši, i kdyby nedělali nic? Nad aktuálním tématem se zamýšlí komentátor MF DNES Miroslav Korecký.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Vysídlení těch lidí je minimálně proti dobrým mravům ....

0 0
možnosti
JR

No, jen tak pro zasmání . . . . cikánům se za ta léta podařilo zcela zdevastovat několik moderních sídlišť za nehorázně větší sumy, než se nyní řeší v kauze H-systém a soudy a města "mlčí", ale budeme přes prsty mlátit ty, kteří si za své dostavěli domy ve víře, že naše zákony mají hlavu a patu a soudci drobet toho selského rozumu a citu. Bohužel cikáni si za naše daně dál devastují přidělené domy a byty a co víc, kdejaká "smažka" si tu může obsazovat neobydlené domy (klinika), které mají fyzického vlastníka a soudy a policie nekoná tak razantně a nekompromisně, jako v případě těchto podvedených a okradených lidí. Jestli toto má být ukázka spravedlnosti, tak tu něco nechutně smrdí.

1 0
možnosti
MK

Nesrovnávejte jablka s hruškama. Jedna věc je účast politiků na živelných katastrofách a lidských tragédiích a druhá věc je účast politiků při soudních přích. To by se za chvíli mohli politici vyjadřovat ke každému rozsudku se kterým část občanů nesouhlasí.

5 1
možnosti
MK

Pan Korecký je takový pan Votápek, jen na druhé straně barikády.

2 2
možnosti
MV

Z tohodle plátku se pomalu, ale jistě stává Rudé právo. Však ho taky řídí StBák.

Napřed překroutí minulost, tím získá Bureš a Zloman důvěru naivních koblihářů a tím i moc. Následně si s republikou dělají, ve jménu lidu, co chtějí.

Kde jsem to jenom... Jo! Orwell 1984!!!

5 3
možnosti
LR

KDyž k tomu Jiřík přilívá do ohně není se čemu divit. Zeman si evidentně naběhl a oběhla ho jeho minulost. Babiš musí počítat s tím ,že ho 70% nevolilo. A jeho propaganda ve všech mediích ,které nevlastní:-)ještě těch 70procent nezasáhla.R^R^

0 2
možnosti
VK

Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.

No a v dnešní době pomáháme více zbitým psům, než zbitým lidem.

3 1
možnosti
MS

A není to jedno? Běžte s tím do háje. Rv

1 0
možnosti
JN

Tady vůbec nejde o to, jestli se do té kauzy vložili, tady jde o to, že veřejně útočí na nejvyšší soudní instituci, která rozhodla zcela podle práva a dle mého názoru i podle spravedlnosti (s tím ovšem všichni nemusí souhlasit, spravedlnost je na rozdíl od práva nejednoznačná) a že teď se snaží docílit toho, aby soudy rozhodovali zcela proti právu.

Příště někdo přijde na pozemek kde mám chatu, postaví si tam barák a pak neodejde protože ho někdo napálil a prodal mu falešně můj pozemek. Protože je přece v rozporu s dobrými mravy, aby si ta rodina, která tak krásně zvelebila baráček musela vypadnout z mého pozemku. Přesně do tohoto stavu to spěje. Rv

16 3
možnosti
MK

Tak by mu všechno měl zaplatit ten, kdo ho napálil, ne?

0 0
možnosti
JL

Tak jsem si říkal, že to jméno Korecký už jsem někde registroval. A on je to ten panáček, co psal tu strašnou komedii, která se jmenovala Malostranský zápisník. Když si to přečtete, tak zjistíte, že to je Babišův člověk v redakci. Prostě se jedná o naprosto nevyvážené a jednostranné texty. Přes pana Koreckého se nedá zapřít, že pan Babiš pořád ty noviny vlastní.

9 1
možnosti