Diskuze

Alí a Udaj

Američané dopadli muže, kterému přezdívají chemický Alí. Na poněkud infantilní karetní hře byl pikovým králem. Pikantní na těch picích je, že Alí byl už před několika měsíci zabit a jeho totožnost potvrzena. Kdo je tedy ten lapený?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Michal

23. 8. 2003 4:35
Na co (či koho) asi pan Komárek myslel,
když tesal slova pro úvod článku:"Pikantní na těch picích je...". Tak jak, jde o překlep či neznalost gramatiky? V obou případech je to špatně, takový novinář by měl jít kam ho srdce táhne (jak naznačil) a neměl by publikovat, dokud se nevybouří, nenašprtá gramatiku a nezopakuje novinařinu - ani námět a obsah článku za moc nestojí.
0 0
možnosti

Flat Vamp

22. 8. 2003 18:57
Komár generál!!! Komár generál!!!
Hm. Měl bych se dát trochu do pořádku. Bába volá.
0 0
možnosti

Muki

22. 8. 2003 17:35
skoda
Me vadi na panu Komarkovi, jak casto sikovne umi natocit slova a situaci, aby si odreagoval svoji aversi vuci americanum a pri tom to vypadalo, ze je objektivni. Treba to dela povedome a sam sebe presvecil. Zrovna, lako v pripade Saddamovych synu, oni zabijeli, americane "masakrovali". Tak tady nahodou zapomel na informaci o tom, ze americane prohlasili, ze po nalezitem ohledani tela, nalezeneho v troskach domu se zjistilo, ze to neni Ali.  Tedy netvrdili, ze ho zlikvidovali. Ovsem americany neopomine kdykoliv napomenout za jakykoliv, treba imaginarni prestupek, v kritisovani cinu jinnych, jedna ohleduplne, jako by mluvil o ranach otcovych.
0 0
možnosti

Flat Vamp

22. 8. 2003 18:32
Překlad
"...poněkud infantilní karetní hře..." = amíci jsou poněkud méně inteligentní                                             "...celý chemický Alí je úplně vymyšlený..." = amíci jsou potenciální lháři                                                                           "...se bohužel americkým oficiálním místům nedá moc věřit ..." = amíci občas lhžou                                                "...údajně zabité Udaje a Kusaje..."  = amíci možná lžou                                                                                    "...Když budou znovu zabiti, bude jim udělána opět plastická operace, aby se více podobali sobě samým? A nebude udělána chemickému Alímu, i když byl chycen živý?"  = amíci jsou podezřelí, že zá
0 0
možnosti

Flat Vamp

22. 8. 2003 13:38
Kecy, prdy...
To jsou opravdu enervující kecy. Slovní vata na úrovni dvacetiletýho levičáckýho extremisty. Hitlera přece taky hledaly tajný služby pro jistotu ještě pár let po válce. A ruský vojáci taky nejdřív našli nepravou mrtvolu s patkou a knírkem a prohlašovali, že je to Hitler. Viděl jsem to v televizi.
0 0
možnosti

...

22. 8. 2003 10:32
Stoupo, ty jsi další Saddámův syn ?
jen se ptám
0 0
možnosti

stoupa

22. 8. 2003 10:45
Re: jen se ptám ....
.... zda-li to pro mne uděláš.
Díky, připomněl jsi pěknou písníčku. 
0 0
možnosti

stoupa

22. 8. 2003 8:29
prga
0 0
možnosti