Diskuze

Národní třída znovu odhalila památník 17. listopadu, posunul se do průčelí

Den před 17. listopadem se na pražské Národní třídě znovu slavnostně odhalila pamětní deska, která bude připomínat události z roku 1989. Přesunula se z podloubí barokního Kaňkova paláce do jeho průčelí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.důležité je, pěstovat si pozitivní přístup ke společností..já ho měl za komančů a mám ho i nyní....proto jsem se vždy měl a mám i nyní dobře a prosperuji...;-D;-D...stěžovatelé a kverulanti, kteří si stěžovali tehdy si dnes stěžují zase...;-D

2 0
možnosti

To je správný přístup, přežili jsme bolševika, Gustáva, Milouše...., přežijeme i ty přebarvené. Také prosperuji dle toho jak pracuji a ne kdo mi vládne. Je tedy pravdou, že se člověk musí stále učit. Přizpůsobíme si podmínky a režim padne a v určitých ohledech se musí začínat znova. Za komanču jsem kradl, teď se dotuji. A s Miloušem II. na Hradě je ale větší sranda než bývala se sucharem Gustávem.... ;-D;-)

1 1
možnosti

Odhalují pomník Zivčáka který spustil tu šaškárnu, kdy se k moci a majetkům dostali překabátění bolševici?

Můj skromný názor je, že by se měl především uctít pana Regan§ který uzbrojil Sověty tak, že ruský slon na hliněných nohách se konečně svalil. A také pana Gorbačeva který uvolnil sovětské okovy.

Tehdy se měli bolševici nahnat do pracovních táborů a ne aby zase vládli a vše "agroferitizovali"

4 1
možnosti

..zapomeň na Zivčáka a na Reagana...a blahořeč Zemana a Trumpa..to je aktuální...!!;-D

0 0
možnosti
KD

K34a19r46e16l 38D31r19d33a

17. 11. 2016 7:52

Ehm, Mezinárodní den studenstva je fakticky o vzájemném českoněmeckém lynči v době nastupujícího nacismu. Což je obdobou současné situace s nástupem "kultury lůzy ulice", aneb neonacismus je tady s plnou parádou.

Tehdy se nám tady střetl český a německý nacismus o Univerzitu Karlovu. Čeští fašističtí studenti napadli německé studenty a násilím získali Češi konečně insignie Univerzity Karlovy. Přitom vysklili pár židovských obchodů. Velká česká sláva.

Karta se obrátila s obsazením republiky, kdy němečtí nacisté české fašisty a jejich snahu stát po boku Říše ignorovali a naopak popravili někdejší protivníky z pouličních českoněmeckých studentských šarvátek. Český nacismus skončil neslavně na 6 let, aby v roce 1945 povstal a ovládl naší zemi na 40 let.

Koho ze zúčastněných studentů nepopravili Němci, toho popravili Češi po válce. ;-D

V květnu 1945 insignie Univerzity Karlovy zmizely do Mnichova, kde leží ve sklepě, aby Češi neměli právo tvrdit, že v Praze existuje nějaká Univerzita Karlova, která tak fakticky vydává roky neoprávněně diplomy. ;-D

Hezký je ten mezinárodní studentský svátek. Plný nečekaných hodnot. ;-D

1 1
možnosti
PK

P14a31v82e62l 97K50ř64í93ž

17. 11. 2016 8:10

Jaká kultura lůzy ulice? A neonacismus? Jste zcela mimo. A nazvat studenty fašisty to jen potvrzuje...

0 0
možnosti
MF

M54i63l49a38n 15F40r95a98n79k

17. 11. 2016 7:28

Co asi dnes zase vymyslí pražská kavárna za šaškárnu ?

1 2
možnosti
IN

I75v22a28n48a 66N60o22v63á

17. 11. 2016 5:03

Památník pro podraz a dohodu estébáků s takzvanými disidenty? Proč?

5 2
možnosti
MK

Nevím proč ten povyk, je ten průchod majetkem ČAK? Je! Se změnou režimu bychom měli respektovat svobodné držení a nakládání se svým majetkem.

2 0
možnosti
LK

Po letech pristupuji k udalostem 17 listopadu 1989 jinak nez pred lety. Tenkrat jsem zvonil klici na Vaclavaku. Dnes si rikam ze casti vedeni KSC a STB bylo jasne ze se rusove stahuji, s udrzenim rezimu uz nepomuzou a nez celit nekontrolovatelne revoluci tak je lepe se dohodnout s opozici, zneuzit stavajiciho svatku a vyprovokovat revoluci sametovou po ktere se nikomu z vedeni rezimu nic nestane. Tak se stalo ze zatim co narod jasal nad svobodou a sametovosti a odsoudil k vezeni JEDNOHO komunistu jako obetniho beranka tak prislusnici STB kupovali fabriky a zakladali demokraticke strany. Moc politicka se stala moci hospodarskou a narod oslavuje velky podvod..

To bude minusu. ))))

9 1
možnosti
MC

Proc Vy az po letech? Nebude minusu. Jen jsme to meli videt kdyz to videl Karel Kryl. Sbohem,ci nashledanou obecne veseli. Jsou stromy plne mizy a nekdo jiny sklizi to co jsme zaseli. Uz v roce 1989 rikal v prosinci na ostravskem koncertu - Nenechte si revoluci ukrast. Nechali, jeste jsme jim leta tleskali.

2 1
možnosti

P49e72t60r 51Č46e98r31n13ý

16. 11. 2016 22:58

Nebýt studentů, tak právníci dnes chodí v sáčku z Trnavských závodů a v baťovkách.

Prostě novodobá šlechta je háklivá na flíček od vosku, tak zas přemalujeme kus dějin.Rv

0 2
možnosti

Nu tak zde dnes lůza chodí v teniskách od Vietnamců a Trnavané kteří kdysi vyráběli také výborné soustruhy, dodnes pracující po celém světě, dnes dělají v kolbenkách patřících cizím společnostem či místním oligarchům, nebo jsou na podporách.

0 0
možnosti
PN

Kde má dělnická třída nějaký památník ? Ono jich do ulic vyšlo méně,jak studentů a za 25 let lží je lépe na to nevzpomínat.

2 1
možnosti
JC

J49a72n 28C10i43h95e13l59n14a

16. 11. 2016 20:13

Tomáš Halík říká, že pro Brexit a pro Trumpa hlasovali nevzdělaní lidé.

Václav Klaus odpovídá: Já považuji takovýto útok nejenom Halíků – mně pan Halík nestojí ani za komentář – za způsob, kterým je často veden útok proti Brexitu i proti Trumpovi. Je to namyšlenost, povýšenost, frajírkovství pražské, evropské a celé světové kavárny namířené proti normálním lidem. Je to hrubý útok, který mě velmi pije krev už delší dobu. U nás je pohrdání obyčejnými lidmi ve prospěch elitářství součástí havlismu. Halík je stejný elitář, jakým byl Havel a jakými jsou představitelé evropské i americké kavárny.

9 0
možnosti
VK

Řekl "obyčejný člověk" a absolutní neelitář Prof. Ing. Václav Klaus, CSc. ;-D

4 0
možnosti