Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: SXC.hu

Zvrhlík s nožem znásilnil ve výtahu v Kopřivnici školačku

  • 77
Otřesný případ znásilnění řeší severomoravští policisté. Neznámý násilník vytáhl v úterý v Kopřivnici na Novojičínsku nůž na školačku. Vzápětí nezletilou dívku znásilnil.

" Neznámý pachatel v úterý mezi 12:30 a 13:00 přistoupil v jednom z domů v Kopřivnici k nezletilé dívce. Její věk nemůžeme přesně specifikovat, ale bylo jí mezi osmi a dvanácti lety. Nastoupil s ní do výtahu," popsala pro iDNES.cz policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Když se výtah rozjel, vytáhl muž nůž a donutil školačku, aby se svlékla. "Poté po ní požadoval různé sexuální praktiky. Dívce se po chvíli podařilo z výtahu utéct, násilník pak z místa odešel," doplnila Štětínská.

Muž je podle svědků vysoký 178 centimetrů, zhruba padesátiletý, má silně prošedivělé rovné řidší vlasy a na svůj věk udržovanou, spíše atletickou postavu.

Policejní identikit muže, který v Kopřivnici znásilnil 15.června 2010 školačku "Někdo uvedl, že měl brýle, jiný svědek ho viděl bez brýlí. Muž působil upraveně, byl oholený. Jednalo se o bělocha, ale měl mít opálenou, spíše až spálenou pleť dočervena. Hovořil plynně česky," upřesnila policejní mluvčí.

Na sobě měl mít modré rifle ošoupané na kolenou, košili se šedomodrými svislými pruhy s dlouhým rukávem, přičemž ji měl vykasanou přes rifle (údajně byla delší, spíše až po kolena). Pachatel použil kuchyňský nůž o délce 25 centimetrů.


Témata: nůž

Video