Diskuze

Za zneužívání dívek padly tři roky

Karel Řeháček z Písku ve svém bytě několikrát pohlavně zneužíval šest nezletilých dívek a půjde za to na tři roky do vězení. Rozhodl tak okresní soud. Třebaže mu za to i za ohrožování mravní výchovy mládeže hrozilo až 8 let, soud udělil nižší trest, aby měl možnost se napravit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kimba

2. 5. 2004 19:15
kjgkf
Tři roky je málo.Tuhle spodinu tenhle ksindl,ten je potřeba zlikvidovat jednou pro vždy.
0 0
možnosti

xPainKillerX

2. 5. 2004 20:18
Re:
No ja nevim, ale pokud v tyhle spolecnosti, bude cim dal tim vic netolerantnich lidi, bez lidskeho pristupu a chapani, jako ty, nezbyde nic jineho, nez vymytit celou spolecnost.
0 0
možnosti

xPainKillerX

2. 5. 2004 16:08
nemilosrdna spravedlnost
Hmmmm, to je vazne terror tahle ceska justice!!! 3 roky zivota za mrizema za nic!!! Soudce byl na 100% pod vlivem zakazanych latek v dobe rozhodovani o vysi trestu. Jinak by musel vedet, ze dnesni deticky uz davno nejsou zadny nevinatka a cpou se do ty postele starsim chlapum sami. Delaji to bud z citove stranky nebo pro penizky. Kdyz uz to chtel pan soudce resit odnetim svobody, mel pozavirat i ty holky a byl by pokoj. Nejlepe je umistit jeste na stejnou celu s tim chlapkem, aby jim dal pekne pokourit  Taky nechapu, jak ma clovek poznat, jestli ji je vic, nez 15. Dnesni holky ve 13ti vypadaj nekdy i na 16 a obcanku muze pozadovat jen ACAB, tak nevim. Asi jsou 15ti lety holky urceny vyhradne pro policajty nebo chlapce mladsi 15ti let. Kua, uz me tady ta justice pekne stve, asi se budu muset stat soudcem a ukazat jim, jak vypada spravedlnost. Tohle, co tu provozujou ma od spravedlnosti na mile daleko.
0 0
možnosti

johoho

4. 5. 2004 10:10
Re:
na jednu stranu mas pravdu s tim, ze nejsou nevinatka, ale
1) se snad prvne seznamim, nez s nekym vlezu do postele. Ve vlastnim zajmu. A to, kolik ji je let, se za chvili pozna. Nejen podle ksichtu nebo postavy. Jiste, pokud Ti nejde jen o to jedno.
2) je potreba - a to predevsim - ze divky v tomto veku mohou pocitovat citovou naklonnost napr. k vedoucimu na tabore, k uciteli, a je to vesmes normalni, kdyz je jim nak sympatickej, ovsem  ony casto nedokazi rozlisit mezi citovou naklonnosti a nemontovat to napr. se sexem, jelikoz normalnim zenskym se to od prirody daleko vic micha (nelze mit kvalitni sex bez citove naklonnosti). To ze sex neni ten spravny projev jim musi dat nekdo najevo, staci normalnim chovanim a holky jsou v pohode. Kdyz je ale vede k tomu, ze sympatie=sex, tak je opravdu dost posramoti. Zejm. v tomhle veku jsou k takovym vecem nachylny, a to i ty uplne normalne.
0 0
možnosti