Sebevrah u Červeného Poříčí

Sebevrah u Červeného Poříčí - Sebevraha museli z mostu u Červeného Poříčí sundavat hasiči. (17. března 2008) | foto: Jiří Bervida, MF DNES

Vlak z Plzně do Klatov míjel oběšence na mostě

  • 14
Oběšeného muže na mostě nad železniční tratí zahlédl ráno strojvedoucí vlaku na trati Plzeň - Klatovy u Červeného Poříčí. Podle policistů zatím vše nasvědčuje tomu, že muž z blízké vesničky Borovy ukončil svůj život dobrovolně.

Muž se oběsil na silničním mostě, který vede přes železniční trať.

 "Strojvedoucí tělo zahlédl ráno před půl devátou a okamžitě volal na tísňovou linku 158," uvedla Dana Ladmannová z klatovského policejního ředitelství.

. Nález oběšeného

Záběry z místa neštěstí

Mrtvého sundávali z mostu hasiči. Podle policistů jde o dvaačtyřicetiletého muže z nedalekých Borov, který už ale v obci v poslední době nebydlel.

Dopis na rozloučenou policisté nemají, proto neznají ani motiv činu. Při prvním ohledání lékař nezjistil stopy po cizím násilí.

Na Klatovsku dnes chtěla ukončit život ještě asi šedesátiletá žena ze severních Čech. Podle prvních zpráv zajela s autem do lesa na Horažďovicku, na výfuk nasadila hadici a zavedla ji dovnitř vozu.

Čin si ale zřejmě rozmyslela, z auta ještě vylezla a přiotrávená vběhla do cesty autu, které jelo po nedaleké silnici. Řidič ženu odvezl k lékařům do Horažďovic, odpoledne žena skončila na psychiatrickém oddělení nemocnice v Klatovech.

"Policisté ženu ještě nevyslechli," konstatovala odpoledne Ladmannová.


Video