Diskuze

U soudu s Rathem omdlela zapisovatelka. Křísili ji exhejtman i Pancová

Nečekaně dramaticky se vyvinulo páteční jednání v kauze Davida Ratha u pražského krajského soudu. Zapisovatelce se totiž náhle udělalo nevolno a začala se sesouvat ze židle. Okamžitě k ní vyběhli David Rath i Kateřina Pancová, oba povoláním lékaři, a začali ji křísit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Jak pořád zapisovala o těch "melounech", tak to s ní seklo. Sama má chudák ženská jenom několik tisícovek, to se nedá vydržet!!!

1 0
možnosti
Foto

Coz o to, solidarnost se Dratovi uprit nesmi! Vite, jak se jeden musi ohanet, aby uzivil 2 zensky??? Ted ma z toho soud! Jiny uz by mel infarkt!

1 0
možnosti
MV

M45i76l24o60s 51V76a66l90y

5. 10. 2013 4:50

!! zapisovatelka OMDLELA..... ano i na tento zpusob /za pomoc/ muze byt "umazan" Rathovi nejaky ten rok..... 8-o f Kocoukove F$ECHNO mozne..... jako trstany se ji NESMI ani dotknout! Tak by to probihalo a resili f ju es ej ;-D neBYLO to vse jen nahrane? ......;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZK

Já to pořád poslouchat, tak to asi taky se mnou sekne.

0 0
možnosti
PH

P68e19t35r 41H51a19j53n59ý

4. 10. 2013 19:44

Chudák, to asi musela zapisovat pekný ptákoviny.

0 0
možnosti

Já už jsem tak zpitomělý, že první, co jsem si pomyslel bylo: dobře sehrané divadlo.... 

Ale mohu potvrdit z vlastní zkušenosti, že lékaři na krizové situace člověka reagují. Kdysi jsem se sesul zpod mastné tyče v tramvaji a lékař ke mě přiskočil (dle kamaráda) ihned a bez váhání začal s ošetřováním. Nebudu tedy soudit, co tito lékaři jinde, ale za ty reflexy mají můj R^.

2 0
možnosti
PR

kolik té zapisovatelce zaplatili? ;-O

1 3
možnosti

Koukám, že jsme zpitomělí oba stejně....viz výše.;-)

0 0
možnosti
KS

Kdyby řešil korupci rychle polní soud - a ještě podle vašeho návodu, tak by vládla Nečasova vláda cirka půl roku, než by její členové postupně všichni (tedy z původní sestavy) skončili za katrem nebo před popravčí četou (jak píšete).

1 0
možnosti

Nevyhlásíme stanné právo?;-)

1 0
možnosti
KS

Jestli víme, co je reflex? Ano, novinářská žumpa...

0 0
možnosti
KB

Rath měl dostat od ochranky obuškem za to, že se vzpírá a hodlá se nedovoleně pohybovat. Pancová také. Soudce měl správně nechat zavolat záchranku a do té doby se mělo čekat.

2 7
možnosti
AK

Sice by to bylo zcela dle zákona, ale proti mozku. Málo platné, sice obžalovaní, ale dva doktoři přítomní, tak je logické, aby poskytli první pomoc.

11 0
možnosti