Diskuze

Rychlík rozdrtil tři muže ve škodovce

Při srážce osobního auta s rychlíkem v Kunovicích na Uherskohradišťsku zemřeli tři muži. Další dva pasažéři z auta jsou zranění. Hasiči čerpali naftu z poškozené lokomotivy. Vlak smetl favorit na přejezdu, výstražné zařízení podle Drážní inspekce fungovalo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zo

10. 9. 2004 12:52
jenom tak
Tuhle jsem psal šéfovi MFDnes a náčelníkovi Idnes že jejich študovaní redaktůrci píšou blbosti více než je zdrávo.Odpovědí byla otázka na nějaké konkrétno.Ale protože těch blbostí co tihle investigativní novináři píší je tolik že to nejde sepsat, tak doufám že ten mad co tuhle blbost sesmolil je maďar.To jediný by jej omlouvalo.Protože tolik krávovin v jediným prťavým článečku by si nemohl dovolit napsat ani maturant u maturitní písemky z češtiny.Panebože na co tam sedí všichni ti redaktoř, šéfredaktoři a různí jiní velitelé?Tady je vidět kam spěje naše školství.A těm třem dobře tak.Přes přejezd se nejezdí 100km/hod jak tady někdo napsal.Marnost nad marnost s našimi řidiči.Všichni jsou v těch svých plechových rakvích neprůstřelní.Tedy oni si to myslej.Dokud neskončí takhle.A je to správný.Nerespektuješ pravidla tak plať.A třeba i cenu nejvyšší.Jen tak dál páni šoféři.Doufám že se co nejdříve vyhubíte sami přičiněním vlastní blbosti.
0 0
možnosti

oslik75

10. 9. 2004 13:09
Re:
"Nerespektuješ pravidla tak plať.A třeba i cenu nejvyšší." To je čistý jak slovo Boží...
0 0
možnosti

TomášM

10. 9. 2004 13:27
Re:
Souhlasím. Věděli co riskují a ignorovali to ve své tuposti a namyšlenosti. Plně si to zasluhují, lítost je neco na co naprosto nemají narok.
0 0
možnosti