Diskuze

Řidiči hrozí za srážku s vlakem vězení

Řidiči německého mikrobusu, v němž v sobotu na Semilsku zemřel po srážce s vlakem 46letý turista, hrozí vězení. Může tam strávit až pět let. "Řidič mikrobusu se před železničním přejezdem v Sedmihorkách nepřesvědčil, zda jede nebo nejede vlak," konstatovala mluvčí semilské policie Soňa Šídová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

franta mottl

5. 10. 2003 19:01
kdyz maji nehodu Nemci, tak hned
lita vrtulnik, ale kdyz zemreli ti 3 policiste rukou toho mercedes-ridice, tak se s tim cirkus nedelel. Jak dlouho se jeste poleze nasim zapadnim sousedum do zadku?
0 0
možnosti

svobodny obcan

6. 10. 2003 12:55
co jsi to zase vypotil ?!
Franto Mottle, co jsi to zase vypotil z tveho prehrateho mozku ?! Totalni kraravinu !
Pomoc zranenym neni zadne lezeni do zadku.
Ten pripad policistu v Ceskem Tesine, co je zavrazdil ten arogantni gauner, jehoz zivot nema vetsi cenu nez pouzity zachodovy papir, je o necem jinem. Odehral se totiz ve meste, takze bylo rychlejsi poslat sanitku nez vrtulnik.
0 0
možnosti

MyšákJbc

4. 10. 2003 10:33
To byla otázka času
Jezdím tady často léta a toto místo jsem měl vždy rád za sebou. Směr ze Sedmihorek ještě šel ale opačně to byl obzváášť v sezoně vždy horor. Odbočující a zastavující auto si koleduje o názar zezadu od ostatních . Nechápu proč při frekvenci v létě zda dávno nebyla výstražná světla. Pro cizince, kterých tady jezdí mraky dobrá past od ČD.
0 0
možnosti