Tragická nehoda tří aut mezi Starým Sedlem a Sokolovem, při které zahynuli dva lidé

Tragická nehoda tří aut mezi Starým Sedlem a Sokolovem, při které zahynuli dva lidé | foto: HasičiMF DNES

Řidič fabie nezvládl předjíždění, při nehodě zemřeli dva lidé

  • 24
Na silnici mezi Starým Sedlem a Sokolovem se střetla dvě osobní a jedno nákladní auto. Havárie, která se stala krátce po 10. hodině na rovném úseku, si vyžádala dva životy. Silnice je kvůli odklízení následků nehody uzavřena.

"Jeden člověk zemřel po nehodě ve zdemolovaném automobilu. Ženu sice hasiči vyprostili, ale poté i ona podlehla vážným zraněním," uvedl mluvčí krajských hasičů Martin Kasal.

Tragická nehoda tří aut mezi Starým Sedlem a Sokolovem, při které zahynuli dva lidéTragická nehoda tří aut mezi Starým Sedlem a Sokolovem, při které zahynuli dva lidé

Řidič vozidla Škoda Fabia se po předjíždění chtěl zařadit zpátky do kolony, ale narazil do vozidla před sebou. To ho vymrštilo do protisměru. Tam se auto střetlo s nákladním vozem. "Nehodu nepřežil řidič fabie a jeho spolujezdkyně," upřesnila policejní mluvčí Kateřina Dohnalová.

"Jednu ženu jsme odváželi do nemocnice s naraženými žebry, ale nemělo by jít o nic vážného," doplnil mluvčí záchranné služby Karlovarského kaje Lukáš Hutta. Další dva lidé zůstali na místě bez zranění.

Silnice mezi Sokolovem a Loktem je uzavřena, řidiči musí využít objízdné trasy.

Místo dopravní nehody.


Video