O víkendu zemřelo při nehodách už 6 lidí. Ilustrační foto.

O víkendu zemřelo při nehodách už 6 lidí. Ilustrační foto. | foto: Profimedia.cz

Při nehodě felicie zemřel v Praze muž a mladá žena

  • 7
Nehoda na radiále v pražských Štěrboholích stála život osmapadesátiletého muže a pětadvacetiletou ženu. Jejich felicie okolo páté hodiny ranní narazila do svodidel a betonové zídky. Se zraněním vyvázla třiadvacetiletá spolujezdkyně - má zlomenou stehenní kost a leží v nemocnici.

"Stalo se to na Štěrboholské radiále před pátou hodinou ráno. Zemřel muž ročník 1950 a žena ročník 1983," řekla iDNES.cz mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová.

"Další žena byla se zlomeninou stehenní kosti převezena do Vinohradské nemocnice," dodala. Záchranáři nemuseli volat vrtulník, dívku předali lékařům v nemocnici při vědomí. Příčiny a průběh nehody vyšetřuje policie.

Ranní nehodou ve Štěrboholích pokračuje tragická bilance dopravních nehod o tomto víkendu. Podle ČTK zemřelo od soboty při dopravních nehodách již šest lidí. Zatím nejtragičtější letos byly víkendy 23. a 24. února, 2. a 3. srpna a 1 a 2. listopadu - v každém z nich zahynulo 11 lidí. - čtěte Víkend na silnici skončil dvouciferným součtem rakví


Video