Diskuze

Policisté v Pelhřimově zavinili smrt muže

Muže, který se minulý čtvrtek v Pelhřimově opil, stál zásah policie život. Lidé ho v ten den našli ležet podnapilého na ulici a přivolali policii. Policejní hlídka podroušeného sedmapadesátiletého muže naložila do služebního automobilu a z neznámého důvodu s ním místo do nemocnice zamířila za město. Důchodce byl pak nalezen mrtev. S největší pravděpodobností zmrzl, policie však přesnou příčinu smrti tají.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Havran

13. 12. 2001 18:10
Pendreci
Porad chteji u obcanu autoritu. Pokud se budou chivat takhle vcetne jejich alibistickych velitelu, budou porad jen pro smicha ne nic jinyho nez spolek tupcu a uplatnych pendreku
0 0
možnosti

Havran

13. 12. 2001 18:09
Pendreci
Porad chteji u obcanu autoritu. Pokud se budou chivat takhle vcetne jejich alibistickych velitelu, budou porad jen pro smicha ne nic jinyho nez spolek tupcu a uplatnych pendreku
0 0
možnosti

bubobubo

13. 12. 2001 9:51
Soudci z lidu:
kdybyste radši počkali na celé vyšetření případu, udělali byste jenom dobře.
0 0
možnosti

Echelon

13. 12. 2001 9:37
Dalsi skandal
Ten clovek byl pravdepodobne uz mrtvy, kdyz ho policajti nakladali do vozu. Predpokladam, ze zpanikarili a zbavili se ho. Jenom nechapu jak myslici bytost dokaze udelat takovou zhovadilost. To je prece do nebe volajici ostuda.
0 0
možnosti

mno

13. 12. 2001 9:28
police
Vyšetřit,odsoudit,nešetřit -nejsme v J.A.R. !!!
0 0
možnosti

Karel Moudrý

13. 12. 2001 9:25
Bohužel, je to tak
Bohužel případ mrtvého člověka v poli poukázal na policejní praxi, která je veřejným tajemstvím. Nejenom v Pelhřimově, ale i v Praze se snaží řešit policie alternativně podnapilé nebo jinak omámené osoby. Pokud policejní hlídka najde na veřejném prostranství osobu omámenou alkoholem nebo jiným sajrajtem, tak sama nebo po poradě s operačním střediskem se snaží osobu rozchodit, tj. aby odešla z místa po svých nohou, co na tom, že po 100 metrech sebou zase sekne, ale u toho ta hlídka už nebude. K tomuto jednání vede nedostatečná kapacita protialkoholního záchytného zařízení, které je prakticky vždy většinou plné. Policejní operační středisko znalé praxe se snaží policejní hlídce rozmluvit její žádost, aby zavolali na záchytku, protože tam jim řeknou ve většině případů, že mají plno, a že to asi nepůjde. Takže policisté na ulici místo, aby si dělali nepříjemnosti se svými nadřízenými na operačním středisku, tak používají svou lidovou tvořivost, jak řešit nenadálé situace, pravda, občas při tom někdo "exne".
0 0
možnosti

Jana

13. 12. 2001 9:24
Policajti
Tak co mají ty policajti sakra všechno dělat.Sbírat ožralý válející se po chodníku,hlídat kapesní zloděje,ožralý a zfetovaný řidiče,ohrožené prodavače v obchodech,lidi na ulici ,v metru a v tramvaji, dealery a co všechno ještě??? Kolik by jich v téhle naší džungli muselo být, aby to všechno stíhali? Takovej chudák něčí otec nebo dědeček se klidně ožere jako dobytek, plácne sebou kdekoli a policie starej se??? No to je tedy bezva.
0 0
možnosti

ndavid

13. 12. 2001 8:21
Policisté
Pobuda za město. Proč si ho nevšimli ostatní lidé? Taky mu nepomohli. A kdo z vás "humanistů" co tu píšou, pomohl opilci na zemi. V Praze jich vidím pár denně, ale nikdo nic neudělá. Jaká společnost, takový strážci zákona. A stejně si myslím, každý svého štěstí strůjcem. A všechny pobudy z Prahy bych odvezl do polí a nechal je tam.
0 0
možnosti

Larus

13. 12. 2001 9:19
Re: Policisté
Ostatní lidé si ho všimli a proto zavolali policii! Proto platíme daně, abychom nemuseli opilce uklízet sami. A protože žijeme ve východoevropském postkomunistickém státě, tak za naše daně nedostáváme odpovídající servis. Policisté se jen chovají, jak je ve východní evropě u policistů zvykem. (Obávám se ale, že v tomto ohledu nám USA a asi ani Kanada nemá co vyčítat.)
0 0
možnosti

lada

13. 12. 2001 8:15
fizlove
zavrit je na 30 let kurvy
0 0
možnosti

Jana

13. 12. 2001 9:31
Re: fizlove
Ten povaleč byl nesvéprávnej? Proč by ty lidi nechlastali,když po městě lítaj pečovatelé, kteří nemají na práci nic jiného než je ukládat do postele a mejt jim třeba i posraný prdele že jo?
0 0
možnosti

jirka

13. 12. 2001 7:48
Debilove
Debilove. Co jinyho se k tomu da rict?
0 0
možnosti