Muž si na cyklostezce u Přerova počkal na ženu a pak se před ní uspokojoval, když ho míjela. Svůj čin navíc plánoval zopakovat. Teď mu hrozí až dvouleté vězení. (Ilustrační snímek)

Muž si na cyklostezce u Přerova počkal na ženu a pak se před ní uspokojoval, když ho míjela. Svůj čin navíc plánoval zopakovat. Teď mu hrozí až dvouleté vězení. (Ilustrační snímek) | foto: Prima

Policie našla muže, který se staženými kraťasy číhal na cyklistku

  • 58
Přerovští policisté už vypátrali muže, který před měsícem připravil nepříjemnou situaci ženě jedoucí po cyklostezce z Henčlova do Přerova. Nejdříve ji předjel a o kus dál si na ni počkal. Se staženými kraťasy se pak uspokojoval, když projížděla kolem. Teď mu hrozí až dva roky vězení.

"Policisté zjistili, že pachatelem byl devětadvacetiletý muž z Přerova. Je podezřelý z trestného činu výtržnictví, za který mu hrozí až dvouleté vězení," uvedla přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Osmačtyřicetiletou ženu muž předjel v pondělí 23. července po devatenácté hodině. V areálu firmy Prekona pak zastavil, odložil kolo a s částečně staženými kraťasy se začal uspokojovat.

Cyklistka byla situací tak zaskočena, že nijak nezareagovala a jen kolem muže projela. Ten ale zřejmě toužil po větší míře pozornosti, a tak ženu znovu předjel a tentokrát na ni čekal u křoví nedaleko teplárny Dalkia.

Tentokrát už si ho ale žena dopředu všimla, a proto raději v bezpečné vzdálenosti zastavila a počkala na dalšího cyklistu, se kterým teprve pokračovala v cestě. Za této situace muž raději z místa zmizel.


Video