Diskuze

Policie vyhlásila pátrání po Barboře Škrlové

Policie vyhlásila pátrání po 32leté Barboře Škrlové. Podle některých zdrojů je právě ona dívkou, kterou Klára Mauerová vydávala za 13letou Aničku. Policie už před týdnem přiznala, že existuje taková možnost, ale žádost o pomoc zveřejnila až nyní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Petrukian

28. 5. 2007 11:19
Habaďůra?

Kamarád mi ukázal poměrně zajímavý článek o celém tomto tématu na stránkách http://www.nekultura.cz/nenazory/vrteti-anickou.html

Líbila

se mi analýza médií vzhledem k tomuto incidentu... Jak po tom všichni

jdou, jak se píše co se dá a podobně... :-) Myslím, že i idnes.cz

těmito články zaplavuje dnes a denně...

0 0
možnosti
JJ

J.J.HOLKA

24. 5. 2007 8:31
Po shlédnutí včerejšího "Na vlastní oči"

mám pocit, že pokud vůbec nějaká Anna byla, tak už není a Ondra měl být další v pořadí...

/notabene jeho stav omlouvání matky vypovídá o syndromu trýznitele/

...Barbora i Klára v tom "projektu" jedou obě...vlastně asi i teta Kateřina...

0 0
možnosti
AB

Beranal

23. 5. 2007 21:50
Prekérní situace

Co teď té Anně a její adoptivní matce zbývá, bude muset zřejmě žít v ilegalitě do 18 let aby se vyhnula té zrůdné státní péči tak jak ji popisovala i v tom Klokánku  a až ji bude 18 let tak se přihlásí aby ji laskavě vyhotovili občanský průkaz.:-)

0 0
možnosti
HR-UM

Hnutie rodin - Unia muzov

23. 5. 2007 21:26
Prosim Vás, co je to za organizace ten Klokanek.U nas vsechny podobne organizace kryjí podobne zlociny!

Na Slovensku podobne organizace jako je Klokanek pomahaji v izolaci deti od muzu. Deti prevychovavaji v New age - hermafrodity. Kryji a pomahaji zlocince predevsim lesbicke orientace.V[>-]

0 0
možnosti
PA

aquilegia

23. 5. 2007 21:33
Re: Prosim Vás, co je to za organizace ten Klokanek.U nas vsechny podobne organizace kryjí podobne zlociny!

směr - Slovensko. Nazdar.

0 0
možnosti
AB

Beranal

23. 5. 2007 21:18
Dopis Anny Mauerové

ten je docela důvěryhodný a i dost důvěryhodně vysvětluje situaci, v téhle situaci bych chápal i to svázání, i tu komoru atd..

Ten psychický tlak na Maurovou obrovský, bylo tam předběžné opatření soudu, ale nějaká úřednice tam hrozila že tu Annu seberou, vyšetřovala to policie, ten spratek Ondra ten je zřejmě hrozný, utýral k smrti domácí zvířátko, to vypovídá mnohé, týral Annu, tedy ji dělal to z čeho měla velký strach, Mauerová se bála to jít někde řešit aby to zase neovlivnilo to rozhodnutí a svěření Anny, je prokázané že byla zrovna ve stavu kdy hledala odbornou pomoc. V téhle situaci bych i lidsky pochopil že ji selhali nervy natolik že přistoupila k tomu trestání tak jak jsme to viděli. Mě ta ženská připadá slušná a normální a nechápu proč ji drží ve vazbě, evidentně tam k žádnému ublížení na zdraví nedošlo ten Ondra je viditelně vysmátý.

0 0
možnosti
AB

Beranal

23. 5. 2007 21:19
Re: Dopis Anny Mauerové

Týraní to je pojem v tomto případě velmi relativní, pokud chlapec z toho nemá žádnou duševní ani fyzickou újmu tak zřejmě tím zacházením ani nijak netrpěl a týrání to tedy ani být nemuselo. Kdo teď trpí daleko víc je ta Anna Mauerová a její adoptivní matka, těch je mi opravdu líto.

0 0
možnosti
AC

cinella

23. 5. 2007 19:19
Mám neodbytný pocit, že...

Mauerovým teče do bot a že si už z lidí dělají nepokrytě p*del!                Demokracie má jednu nevýhodu. Nelze v tomto případě pozavírat dospělou polovinu rodiny Mauerových, Patočku, Šabatovou a další šiřitele dezinformací a občas jim dát nakládačku, která by jim dokázala připomenout, že lhát se nemá. Takových lidí (např. arogantní Šabatová) mně líto není! R^ 

0 0
možnosti
DB

doktor_bota

23. 5. 2007 19:14
Má-li být tou Barborou alias Annou osoba na obrázku,

tak je naprosto vyloučeno, aby jí někdo po i po laické prohlídce určil 13 let. A to měla být zkoumána odborně. Tato žena nemá s osobou na té známé fotografii společného téměř nic.

0 0
možnosti
AA

tyrael

23. 5. 2007 19:21
Re: Má-li být tou Barborou alias Annou osoba na obrázku,

Taky mi to prijde...ma uplne jine rysy, tvar licnich kosti i nosu. Podle me odbornici na antropologii od policie tohle uz musi vedet davno, jestli je ta holka na fotce Barbora Skrlova nebo ne. Taky museji mit znalecky posudek od soudu, ktery rozhodoval o svereni do pece a tato prohlidka je velmi podrobna. Staci ji porovnat se zdravotni dokumentaci kterou urcite ma osetrujici lekar a uvidi se. Nejak mi ale nejde do hlavy proc by zadali o svereni do pece u 34lete zenske?

0 0
možnosti
JH

Juryj

23. 5. 2007 19:09
Ja cha cha cha cha!

Ano, změnit podobu lze, viz Fantomas. Ale z 32 let na 13? To leda ve filmech americké produkce.Rv

0 0
možnosti
V

VentreSaintGris

23. 5. 2007 18:46
rád bych přísežně a veřejně prohlásil

, že nejsem ani Anička ani Barborka. Takže mě si můžete škrtnout. Formálně to ještě oznámím na policejním ředitelství, ministerstvu vnitra a ústavnímu soudu.

Já bych totiž nerad skončil v klokánku...:-P

0 0
možnosti
J

jaňulele

23. 5. 2007 18:16
UFO??

hele a co když ji uneslo UFO? Takový návrh tady ještě nebyl (i když jsem si zapomněla koupit AHA, takže jsem asi bez maturity:-/) Vzhledem k celé kauze a jejím zvratům by to snad ani nikoho už nepřekvapilo... :-P

0 0
možnosti
KM

kalifkaca

23. 5. 2007 18:24
Re: UFO??

ja rikala uz pred tydnem, ze je to martanka. a nikdo mi neveril. ale ono se to za par dnu proflakne.

0 0
možnosti