Diskuze

Policie uzavřela případ Hučín

Policie ukončila vyšetřování bývalého důstojníka BIS Vladimíra Hučína. Jeho kauzu předá žalobci. Bývalý disident je obviněn ze sedmi trestných činů. Na oddělení vězeňské psychiatrie v Brně se nedávno podrobil zkoumání duševního stavu. Hučín od počátku vyšetřování všechna obvinění odmítá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fylištín

19. 11. 2001 7:17
Jo - a Cibulku už také někdo umlčel?
http://www.cibulka.cz/
0 0
možnosti

Fylištín

19. 11. 2001 7:14
CHA CHA CHA CHA !
Tak Železného z vazby propustí a Hučína tam drží. Ať žije česká justice nezávislá na právu.
0 0
možnosti

teta

19. 11. 2001 7:08
jo,jo
Kdyz vidim, co ti komunisti v policii, na uradu vysetrovani a na soudech delaji s Hucinem, tak jsem jedine rada, ze uz v Cechach par let nejsem. Lepe emigrovat dnes nez nikdy. V Cechach bych ty "komunisty" prevlecene za demokraty i dnes musela strilet. Dikybohu (jsem ateista) si dnes mohu uzivat na krasne Floride.
0 0
možnosti

Otevrena kudla v kapse

19. 11. 2001 6:37
Prerovska policie je banda komunistickych mafianu.
Prerovska policie je banda komunistickych mafianu. A navic hlupaku, kteri si sami vyhodili fizlarnu do vzduchu! Soudy jsou take plne komunistu, a ministr obrany nedavno pochvalil STBaky na jeho ministerstvu za uzitecnou praci. To je teda v CR bordel... Soudruzi z breclavske policie zase napr. obvinili farare z trestneho cinu, kdyz verejne prohlasil a napsal "Nevolte komunisty!" S komunistama se melo uz davno zatocit, a s tema v policii, armade, ve vlade a na soudech prioritne...
0 0
možnosti

Pepicek

17. 11. 2001 19:21
Nepochybuji o kvalitách "soudruhů"
V tomto slučaje opravdu zcela jasné.
0 0
možnosti

JCh-Praha

17. 11. 2001 0:56
Příliš mnoho podezřelých okolností
je v tomto případu. Před časem jsem vyslechl v rozhlase mínění paní Mašínové a protože ta žena mluvila řečí jasnou a logickou (pan Rejžek se ji snažil velmi nevybíravě usměrňovat, ale bez úspěchu), mám podezření, že jde skutečně o komoušskou práci, jak zlikvidovat nepohodlného člověka. Že má někdo dnes v ruce ten správný odznak, ještě neznamená, že hájí zájmy demokracie. Zdá se, že mezi našimi ochránci pořádku je mnoho starých "dobrých" tajných. Byl by to opravdu takový div?
0 0
možnosti