Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Policie obvinila otce, který má stejně staré děti s dcerou i s matkou

  • 71
Na Bílý kruh bezpečí se v létě obrátila dvacetiletá žena z Ostravy. Žádala o pomoc, protože se styděla obrátit na policii. Vypověděla, že ji od 16 let zneužíval nevlastní otec. V sedmnácti s ním měla syna, ve stejný čas se muži přitom narodil další syn s matkou zneužívané.

Mladá žena policistům vypověděla, že od znásilnění v 16 letech ji nevlastní otec zneužíval prakticky každý den. Využíval chvíle, kdy matka byla u sousedů, na nákupu, nebo například čas, kdy mu ve sklepě musela pomáhat štípat dříví.

V 17 letech se dívce narodil syn. Nevlastní otec ji donutil, aby si vymyslela příběh o seznámení s neznámým po internetu. S ním měla na třetí schůzce otěhotnět a od té doby ho neviděla.

Na vše přišla starší sestra zneužívané, která s rodinou nežije. Když přijela na návštěvu, všimla si, že si oba tříletí synové jsou nápadně podobní a sestra se jí nakonec přiznala, že dítě má s nevlastním otcem. Policistům to posléze potvrdily i testy DNA.

Muž, který je nezaměstnaný a s rodinou žije sedm let, se k dítěti nakonec přiznal. Tvrdí ale, že dívka s ním měla sex dobrovolně. Za zneužívání mu hrozí 3 až 10 let vězení. 

,

Video